fredag den 10. august 2012

Weekend igen

Er der allerede gået en uge?

Den er gået stærkt, for den har været travl. Men der har også været tid til at se tilbage på sidste weekend, det blev nok den bedste træf-weekend i meget lang tid. 4 dage med det bedste selskab, sjov og ballade, fantastisk musik og dejlig mad.

Stor ros til Runnin’Free, der formår at holde en træfplads incl. toiletter og bad rene og pæne en hel weekend, serverer frisksmurt smørrebrød til frokost, flæskestegssandwich med frisk grillet flæskesteg hele dagen og Stevnsgryde med Rigtig kartoffelmos til aften. Og så lige serverer fantastisk musik om aftenen.

Og oven i alt det fik jeg også besøg af Rejen med Rejekutteren, det var rigtig hyggeligt I kiggede forbi…

Rejen med rejekutter:

_MG_4285

Hygge i lejeren:

_MG_4303

Sjov og ballade:

_MG_4227_MG_4298

Fredag aften til Deep Purple Jam:

IMG_3098

Lørdag aften med Kings Of Rock:

_MG_4383_MG_4388

Og her 8 af de 12 deltagende fra MC Sneglene, nok til pokal for størst fremmødte klub (det er Madam Blå alias undertegnede, der står yderst til venstre):

IMG_3226

Sådan en weekend kan man leve længe på – det tror jeg nok, jeg har skrevet om weekendtræf før, men det er virkelig opladning for batterierne at være sammen med sin “anden familie” og bare slappe af og have det sjovt, og vi har det virkelig sjovt sammen i vores klub.

God weekend derude – nu skal jeg i gang med at rode med billeder, jeg har nemlig et projekt i næste weekend med loppemarked, stand og måske salg af mine fotografier, men mere om det i næste indlæg.

8 kommentarer:

 1. Det lyder som om, I har haft en masse skønne oplevelser. Sikke nogle dejlige billeder. Rigtig god weekend, Anette! KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, ja den weekend var fyldt med skønne oplevelser. God weekend til dig også.
   HH Anette

   Slet
 2. Det var rigtigt hyggeligt at hilse på dig igen, næste år kan vi forhåbentlig selv deltage i træffet hvis vi havde haft telt med så var vi blevet..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Annemarie, det var ærgerligt i skulle videre, men så er det jo godt at de holder træf næste år igen. Det er altid første weekend i august.
   KH Anette

   Slet
 3. Det ligner en rigtig dejlig og sjov weekend.. Den slags weekender er guld værd for krop og sjæl :-)

  SvarSlet
 4. Det var en rigtig sjov weekend, og ja det er guld værd for sjælen - måske kroppen tager en lille smule skade ;0) men det er til at leve med.
  KH Anette

  SvarSlet
 5. Tak for nogle rigtige hyggelige dage... som altid en masse sjov og ballade og tror vist det var godt jeg holdt en dags pause for så igen at feste... hi hi... ja dejligt at få ladet om med så mange dejlige mennesker... Knuzz

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv Tak May Britt, det var en fantastisk weekend ;o)
   KH Anette

   Slet