onsdag den 1. august 2012

Tilbage til hverdagen

Så sluttede ferien, og hverdagen er igen ved at finde sin døgnrytme – selv om det stadig er lidt svært, at komme under dynen tidligt nok til at få tilstrækkelig søvn, inden vækkeuret ringer.

Det blev slet ikke til så meget bloggeri i ferien som planlagt – i det hele taget blev det ikke til alt det, der var i tankerne inden ferien, men det blev 3 rolige og afslappende uger, så det er ok.

Og den første arbejdsuge slutter tidligt, i morgen eftermiddag går turen sydover med en pakket motorcykel, der er træf hos RunninFree på Stevns, og der vil jeg feste og hygge mig i dejlige menneskers selskab frem til på søndag.

IMG_1895 - Kopi

Altså hvis jeg snart kan få lettet bagdelen og starte med at pakke noget grej. Jeg har ikke lagt en enenste ting frem endnu. Jeg plejer ellers at være i god tid, og gå de sidste dage og lægge ting frem på spisebordet, så jeg ikke glemmer dem, men lige nu er spisebordet gabende tomt.

Nå, det ligger vel snart lidt på rygraden og telt og stol er allerede dernede, bord, luftmadresser og soveposer ligger klar i bilen, så det bare skal spændes på cyklen i morgen tidlig. Så mangler der jo bare noget tøj, toiletgrej og så det løse.

Så jeg vil tjekke vejrudsigten og finde passende tøj frem, vel vidende at jeg altid pakker for meget – og ja, det gør jeg sikkert også denne gang, men jeg skal selv køre med det, så jeg pakker, som jeg finder bedst Smiley, der blinker

Og så det løse, og det er der, det nogen gange kan gå galt, der skal både huskes lommelygte, spejl og dimser og dutter – og jo man kan sagtens leve uden en enkelt dims i 4 dage, men det er bare nogle af dimserne, der gør det sjovt eller let at være af sted, så nu går jeg på dimse-jagt….

14 kommentarer:

 1. Det lyder som en hyggelig weekend i vente, håber at vejret opfører sig nogenlunde, jeg vil også ud og lufte motorcyklen..;-D God tur..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, jeg håber også bygerne drejer uden om Stevns og det bliver helt sikkert hyggeligt. God tur til dig også.
   KH Anette

   Slet
 2. Ihh hvor lyder det som en god og sjov weekend der venter.. God tur og god fest..
  Kh Inge

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, jeg glæder mig også til at komme af sted, det er altid et hyggeligt træf.
   KH Anette

   Slet
 3. Der er unægteligt skabt nogle dimsebehov gennem tiderne. Rigtig god weekend - det lyder slet ikke så tosset.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, det er bestemt ikke tosset - og ja dimser dækker mange behov som godt kan undværes, meeen de gør livet lettere. I dette tilfæle er en af de meget vigtige dimser øreprop-dimserne, de giver en dejlig nattesøvn :O)
   KH Anette

   Slet
 4. Det lyder hyggeligt - rigtig god tur, Anette! I dag har I forhåbentlig haft lige så skønt vejr som her med sol og 25 gader. KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte, det har været en skøn weekend med dejligt vejr.
   KH Anette

   Slet
 5. Da jeg bor på Stevns og har planlagt,at tage på stranden bliver det selvfølgelig godt vejr. Din film fra Frilandsmuseet er meget smuk, utroligt som du kan sætte billederne sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Britt, jeg håber du kom til stranden, vejret kunne vi i hvert tilfælde ikke klage over.
   KH Anette

   Slet
 6. Tusind tak for en super hyggelig weekend i Lyderslev... og tror vist vi begge havde husker alle dimser og dutter... hi hi... Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak May Britt, det var en fantastisk weekend MED alle dimser ...
   KH Anette

   Slet
 7. Jeg er fanatisk fortaler for dims! Dimser gør livet værd at leve!
  Håber du får 4 skønne dage - med masser af dims!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kong Mor
   Jeg havde 4 skønne dage, med dejligt vejr og pragtfuldt selskab - og jeg havde husket alle dimser :O)
   KH Anette

   Slet