lørdag den 11. august 2012

Lykke

De taler om lykke i radioen ...

I dag er lykke for mig, at køre til Stevns igen, ned til kæresten og en masse venner.

I denne weekend har de lånt klubben ud til Street Cruicers Acc, en amerikanerbil-klub, som holder deres familiedag hos RunninFree i dag.

Så jeg kører ned og nyder det godet vejr, en masse skønne amerikanerbiler, og godt selskab.

Det er da lykken!

Hvad er lykke for dig i dag?

PS: Arrangementet er åbent for alle, se mere på linket med Street Cruicers.


12 kommentarer:

 1. Uh ja hvem der bare kunne komme med til Stevns igen... og lykken for mig i dag er at jeg er sluppet af med "resten" af salgstingene... så nu kan jeg endelig se mit spisebord igen... hi hi... Go tur og hils... Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du har fået spisestuen igen - godt du ikke tog turen til Stevns, der var ikke meget gang i den fest, men så kunne RF jo holde lidt liv i kludene som sædvanligt.
   KH Anette

   Slet
 2. Stevns er også en dejlig plet, hvor vi er kommet en del.
  Vores lykke er i dag en dag på cykel i det dejligste solskinsvejr. 59 km blev det til. En skøn, skøn tur :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia, det lyder også som en dejlig udnyttelse af det gode vejr.
   KH Anette

   Slet
 3. Lykken i går var en tur i kanoen, det var ellers fint kørevejr. Håber du har haft en dag/weekend på Stevns..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, det var en hyggelig eftermiddag og aften. Desværre havde Street Cruicers ikke den store tilslutning, så det blev ikke til ret mange biler. Men vi havde det hyggeligt.
   KH Anette

   Slet
 4. Det lyder skønt! Ha' en rigtig god søndag i det smukke vejr. Lykken? For mig er det fx at gå og fotografere i naturen eller være sammen med Isabella. KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, den lykke med foto kan jeg jo sagtens forstå og deler også med dig. Og Bella ligner også en rigtig hygge-trold at være sammen med.
   KH Anette

   Slet
 5. I går var lykken at samle hele familien til god mad og hygge i haven. At nyde, at de gamle stadig kan, og at ungerne hygger sig. Lykken kommer i glimt - og ind imellem i helt små ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder også som en dejlig dag med hele familien. Og ja, lykken kommer i glimt, og nogle gange helt overraskende, så et er bare med at suge til sig når den er der.
   KH Anette

   Slet
 6. Det blev forhåbentlig en dejlig dag i lørdags. Lige nu er lykken for mig at blive færdig med at flytte og få det lidt mere afslappet... ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blev en dejlig dag. Uh flytninger er hårde, jeg har lige været igennem det, men til gengæld er det SÅ dejligt når det er overstået, alt er på plads og man kan nyde sin nye bolig.
   KH Anette

   Slet