tirsdag den 10. juli 2012

Fra kaos til orden

…på 25 dage, det er da meget godt gået. Der er helt sikkert knoklet igennem, jeg har en fornemmelse af, at jeg ikke har siddet stille ned i meget lang tid – i hvert tilfælde ikke i ret lang tid ad gangen.

Men nu er alt sat på plads – nå ja ok, noget er stuvet ind på en hylde, hvor det nok ikke skal ligge permanent, men det er ryddet af vejen, så nu ligner vores nye lejlighed et rigtigt hjem.

Det eneste der ikke er på plads er lamper og billeder, jeg skal lige falde helt til og være sikker på alt står, som det skal, inden der bores for mange huller i vægge og loft.

Og her er blevet dejligt -  lyst, venligt og indbydende. De nye spisestuestole, der har ligget i deres papkasse i lang tid er endelig blevet pakket ud.

IMG_2917

Og min gamle bogreol er blevet malet hvid, et projekt der har været længe undervejs. Det er nok 4 år siden jeg købte malingen, men der blev aldrig rigtig tid, plads og ro nok til at få reolen malet (og jeg var nok også lidt bange for, at jeg ikke kunne gøre det godt nok). Men nu har maleren, der skulle male min gamle lejlighed også malet min reol. Den er et gammelt arvestykke, så den betyder meget for mig, og den er blevet så flot, se bare hvor fine udskæringerne er blevet.

IMG_2918

IMG_2921

Og puderne jeg købte i Istanbul for 10 måneder siden er endelig kommet i brug.

IMG_2925

Det er også i sidste øjeblik, i morgen fyldes sofaen med familie og venner, for jeg bliver et år ældre og det skal fejres.

Det er godt med sådan en deadline, allerede mandag i sidste uge bestilte jeg afhentning af alle flyttekasserne (som var lånt af flyttefirmaet) til i går. Så skulle de jo ligesom være tømt Smiley.

Jeg har været væk længe, og selv om jeg ind imellem har læst med hos jer, har der ikke været tid til mere end det, så nu glæder jeg mig til igen at have tid til blogland.

Der er sket meget de sidste 25 dage, og det er ikke kun flytteprojektet, der er gået fra kaos til orden, også på andre punkter har vi vendt kaos ryggen, men mere om det en anden dag. Den sidste aften som 47-årig skal nydes fra sofaen, uden udsigt til rod, og ting der står mærkelige steder.

Ha’ en dejlig tirsdag aften Rødt hjerte

11 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen i morgen og tillykke også med den veloverståede flyting. Hvor har du fået det fint, og dit gamle arvestykke er meget smukt!
  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, jeg er også rigtig glad for reolen, før var den meget mørk og slidt.
   KH Anette

   Slet
 2. Tillykke med fødselsdagen og veloverstået flytning. Du har fået det fint og reolen ser flot ud. Det er dejligt når man er kommet plads og fået lidt orden på tingene. En dejlig dag til dig..;-D

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen Anette. Dejligt for jer at I er kommet på plads og i orden allerede.
  Hav en rigtig god dag med familie og venner
  Kh Inge Inge

  SvarSlet
 4. TILLYKKE med dagen og dit nye hjem.
  Hvor ser der dejligt ud. Held og lykke med livet der!

  Herligt du er tilbage på bloggen!
  :-) Dorthe

  SvarSlet
 5. Flytning er kaos!
  Men kaosset er blevet lækkert, ud fra dine billeder, og en deadline er altid god at have ;0)

  Tillykke med fødselsdagen og god familiehygge oveni.
  kh Kari

  SvarSlet
 6. Hold da op det ser bare ud som om du har fået indrettet dig rigtig lækkert.. glæder mig til at se det senere i dag... og endnu engang tillykke med dagen...
  Knus

  SvarSlet
 7. Ser super godt ud Annette ! - tillykke med både stedet og din fødselsdag. Håber du får en fantastisk dag :D

  SvarSlet
 8. Tak alle sammen for jeres søde hilsner. Jeg havde en dejlig dag i går, med dejligt selskab og hygge.
  KH Anette

  SvarSlet
 9. Hvor ser det lyst og dejligt ud dit nye hjem :-)
  Og så et forsinket tillykke med fødselsdagen :-)

  SvarSlet
 10. Tak Pia, jeg nyder også mine lyse stuer :o)
  KH Anette

  SvarSlet