fredag den 11. maj 2012

Send mere overskud


Kære Overskuds-depot-indehaver
Jeg ved godt, du skal vogte over dine reserver, men jeg har virkelig brug for at trække på din overskudskonto.
De sidste måneder har opbrugt alt mit indestående, og jeg er simpelthen i underskud med overskud.
Først døde min halvsøster, det tog hårdt især på min far, og vi nåede kun lige at gå til begravelse, før vi skulle holde den mindstes 15 års fødselsdag.
Knapt havde vi overstået fødselsdagen, før min far selv blev syg og måtte indlægges, det tog 6 uger, før han igen kunne vende hjem, og da var han endda ikke helt rask endnu. Men det hårdeste er nok, at vi må indse, at vi skal være glade for, at vi overhovedet fik ham hjem igen.
Midt i alt det hospitalshalløj tog drengenes far endnu en helvedestur med sin alkohol, og jeg havde også to drenge at tage mig ekstra af. Vi forsøgte at få en udenforstående til at tale med ham, men uden effekt. Eller i hvert tilfælde uden effekt på ham, for det har betydet, at drengene nu får hjælp. Og det er det vigtigste for mig.
For at tilværelsen nu ikke skal blive for kedelig, havde jeg samtidig et stort projekt på arbejdet, der krævede ekstra arbejdsindsats og rigtig meget ekstra energi.
Og i denne uge har jeg været på 3 intensive kurusdage afsluttende med eksamen. Det blev til to dage med undervisning og hjemmearbejde i 12 timer pr. dag og så ½ dags opsamling og eksamen. Jeg troede faktisk ikke, der var plads til mere i min hjerne, men det lykkedes at proppe nok ekstra viden ind, til at eksamen kunne bestås.
Nu skal jeg så lige finde energi til at få pakket hele hytten ned, for jeg skal flytte om 5 uger.
Så kære Overskuds-depot-indehaver – SEND MERE OVERSKUD!
Så er brevet sendt, og jeg vil sætte mig med et glas iskoldt Asti og mine nye røde briller, og så vil jeg vente på, at der kommer lidt overskud ind på kontoen.
For faktisk har jeg jo meget at glæde mig over lige nu …
 • jeg bestod eksamen, det havde jeg ikke troet var muligt inden jeg startede, men kurset var jo bestilt for længe siden
 • og ja, du læste rigtigt, jeg har fået ny lejlighed og skal snart flytte. Jeg har ventet på en mindre lejlighed i over et år, og nu lykkedes det endelig (det vil min bankkonto også blive rigtig glad for)
 • og min far får det bedre og bedre, selv om det går langsomt.
… jeg er bare så træt, at jeg næsten ikke orker at juble! – det er vist det de kalder stress ude i byen, så nu lover jeg, at jeg kun vil beskæftige mig med positive ting, der kan gøre mig glad igen.

13 kommentarer:

 1. Stort tillykke med ny lejlighed og bestået eksamen, jeg håber du får samlet lidt overskud ind henad vejen oven på alt det der er sket...;-D Pas nu på dig selv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, skal nok passe på :o), nu skal der kun være gode ting og med lyset på vej og mere tid udenfor, så bliver hovedet også luftet godt igennem.
   KH Anette

   Slet
 2. Okay der har da været pænt meget at se til og du er kørt træt...det ville jeg også være med det program. Puha. - Men du har alligevel overskud til at se det positive i mange af tingene og det er da STORT. Og så lige en bestået eksamen. Hatten af for dig Anette og kæmpe tillykke :-). Hvis man gider give sig tid er man altid omgiver af noget positivt. Nogen gange er det bare ikke de store ting, men de ér der. Bare husk på det :-). Håber du får en dejlig weekend med lidt ro på. Kærligst Bettina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bettina, det er rigtigt, der er altid noget positivt - stort eller småt - man skal bare få øje på det og holde fast i det.
   Jeg er heldigvis ikke god til at være i dårligt humør eller deprimeret ret lang tid ad gangen, så det gode humør vender hurtigt tilbage, nu skal resten af kroppen bare med ;o)
   KH Anette

   Slet
 3. Endnu engang tillykke med lejligheden og da også med eksamen.... flot... og sender straks en kæmpe potion overskud og et kæmpe kram... synes du klare det til UG med alt det der har været... Knus og kram May Britt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak May Britt, det var dejligt at få det kursus og eksamen overstået, så kan jeg beskæftige mig med sjovere ting ;o)
   Knus Anette

   Slet
 4. Stort tillykke med både eksamen og lejlighed.. Jeg vil gerne sende overskud, vil du have det med rød eller blå sløjfe om.. :-)
  Håber snart det bliver lidt bedre vejr, så du kan komme ud og lufte cyklen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, jeg vil gerne have en blå sløjfe - jeg elsker blå :o)
   Ja jeg håber også på bedre vejr, i dag er der godt nok blæst over landet. Men bare det at man kan komme ud, det er altid godt.
   KH Anette

   Slet
 5. I guder - sikke en omgang. Og du er ikke færdig endnu! Er selv midt i at flytte - og får galopperende stress fra tid til anden.
  HUSK at holde pauser! Kobl helt fra - glem flytningen en hel dag. Det hjælper!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kong Mor, jeg har læst din flytte guide og har skrevet mig flere gode ideer bag øret, så jeg er startet med at sortere (lige nu er det loftet, der står for skud), og så har jeg gode veninder, jeg kan indkalde, når der skal pakkes. Så ingen stress over det - endnu ;o)
   KH Anette

   Slet
 6. Det er vist det man kalder "for meget om ørerne".
  Pas nu på kære, få afsluttet dine gøremål, og tag så ikke flere ind i en 3 måneders tid.
  Jeg har lidt overskud, jeg kan dele med dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kim, kan godt mærke at der er sendt mange gode bidrag til overskudskontoen :o)
   Nogen gange er det vist bare vigtigt at erkende, at der har været "for meget om ørerne", og det er ok at være træt. Som med alt andet, skal der erkendelse til, før man bliver parat til at geare ned og så få luft igen.
   Så bare det at sætte ord på hjælper, og kalenderen er lukket for nye input til efter flytningen/og indflytningen - og så er det næsten tid til sommerferie, jo det lysner ...
   KH Anette

   Slet