søndag den 11. december 2011

Ramt af hverdagen

Hold da op, så kom hverdagen lige og ramte mig i nakken. Jeg er ikke nået et skridt tættere på jul end da jeg skrev mit sidste indlæg den 25. november!!

Ikke en enenste lille nisse har der været tid til at finde frem, hverdagene er gået med arbejde og de daglige opgaver - weekenderne, jo der har der været jul, julefrokoster ...

Først stod den på julefrokost i mc-klubben, rigtig hyggeligt med masser af sjov og snak. Og overnatning og en søndag, der ikke blev til ret meget andet end lidt rengøring og sofasidning.

Sidste weekend stod den igen på jule- eller rettere vinter-fest hos Touring-Club ZÜNDFUNKE-Hamburg. Jeg tog med kæresten og hans klub ned til deres venskabsklub i Hamborg, hvor den stod på fest fredag aften (efter en lang bustur), fællestur til Hamborg lørdag formiddag og fest igen lørdag aften. Og så en meget, meget, meget lang bustur hjem igen søndag.

Landede i det nordlige lidt efter kl. 18, hvor jeg mødtes med den mindste af drengene hos pizza-manden, så vi kunne tage mad med hjem - kl. 20 lå jeg i min seng.

Klar til at tage til kobberbryllup mandag morgen i Glumsø, det er langt væk fra Nordsjælland, det var godt med en god nats søvn inden.

Resten af ugen er gået med arbejde, ondt i ryggen - dvs. liggende i sofaen med piller og puder, mellem arbejdstid og sengetid. Fredag stod igen på julefrokost, denne gang på arbejde - holdt oppe af piller, men det har hjulpet.

Ryggen er ikke så slem længere, og nu skal der jules. Ikke flere weekend-arrangementer, kun hygge, stearinlys og julehygge fra nu af og til jul.

Og så rundt i blog-land, som er blevet forsømt noget så grusomt, så nu skal jeg opdateres på verdenssituationen ...... i'm back   :o)

Dejlig 3. adventssøndag til alle i blog-land

6 kommentarer:

 1. Ja mærkeligt at julen stadig kan komme bag på os selvom forretningerne starten først i november... men kender det godt... og hovedsagen er at man har det godt og hygger med familie og venne så skidt med pynten... Håber du får en dejlig uge uden stress og jag... Knuzz

  SvarSlet
 2. Det var da også noget af et juleprogram, godt at du kan finde tid til at jule og slappe lidt af...Knus

  SvarSlet
 3. Det lyder ikke ligefrem som om, det er fordi, du har spildt tiden. Men det lyder lidt øv med ryggen. Jeg håber, at den arter sig, så du får tid til juleriet.

  SvarSlet
 4. Det lyder som en godt overfyldt kalender. Godt du er nået frem til nogle sider med et par blanke linier, så der bliver tid til hverdagen også. Godt det går bedre med ryggen.

  SvarSlet
 5. Pyha, det lyder som om, du har haft travlt. Lidt for travlt. Jeg håber, du kan nyde julen nu og ønsker dig rigtig god bedring med ryggen. Kh

  SvarSlet
 6. May Britt: Ja jeg syntes altid der er god tid og jeg kan da sagtens .... - og lige pludselig er kalenderen bare overfyldt. Jeg må simpelthen lære at styre min kalender :o)

  Anne Marie: Ja, men det hele lyder jo så hyggeligt når der er lang tid til. Men nu er der ro på igen og vi skal bare hygge

  Susanne: Om man spilder tiden er for mig et spørgsmål om, om det er sjovt og meningsfyldt det man foretager sig - og det har det været, så nej det var ikke spild af tid :0) - men forhåbentlig bliver jeg lidt klogere til næste år og husker ikke at fylde alle mine weekender. Ryggen har det bedre, og nu julehygger vi.

  Pia: Ja, kan man leje en kalender-manager ;o) - nå, jeg lærer det jo nok en dag og nu er der forbud mod at tage mere ind i kalenderen inden jul og så må nytårsforsættet være at være lidt mere realistisk med tiden - jeg kan da i hvert tilfælde prøve ...

  Madame: Det har været lidt for travlt, men nu er det overstået - og det har været sjovt - så nu slapper jeg af og passer på mig selv.

  Og til jer alle sammen, hvor er det dejligt, at I er klar med kommentarer og søde hilsner, lige så snart jeg igen er klar på bloggen.

  KH Anette

  SvarSlet