tirsdag den 13. december 2011

Hjælp til den travle

Når kalenderen sådan har været overbooket, trænger jeg virkelig til ro og hygge. Og så er det med at finde på løsninger til at få tid til alt det gode.

Så i går aftes satte jeg mig ved pc'en, loggede ind på nemlig.com og bestilte dagligvarer til resten af ugen. Så selv om jeg skulle forbi frisøren på vej hjem, var der ingen stess, alle varerne blev leveret til døren mellem kl. 17.00 og 18.00.

Nu står lasagnen i ovenen, jeg sider her med et glas gløgg (jeg æææælsker gløgg), har tid til at blogge og rigtig meget ro og overskud.

I aften står den på fjernsyn, jeg er simpelthen nødt til at se Price og Blomsterberg. Jeg ser ellers ikke så meget tv for tiden, der er så meget andet der kalder, men i aften skal det være.

Bagefter tror jeg ryg og nakke skal forkæles med masser af varme - jeg snupper jule-bolig-magasinerne og varmepuden og lukker verden ude.

Jeg tror dagligvarekøb på nette bliver et hit her i huset - alle varerne så fine ud, var pakket efter hvilken temperatur de skal opbevares ved og blev leveret til døren i termokasser.

Hov, nu er lasagnen færdig - ha' en hyggelig aften, vi ses i morgen ;o)

5 kommentarer:

 1. Ind i mellem skal man også forkæle sig selv og få varene bragt til døren er da en stor hjælp i en travl hverdag.... skal bestemt også se Price og Blomsterberg mens jeg sidder og laver lidt scrap... du må ha en dejlig aften... Knuzz

  SvarSlet
 2. Det er altså så smart, jeg har ikke købt dagligvarer endnu, men lur mig om ikke jeg også pludselig ender der. Til gengæld er vi begyndt at bestille mad ude, hvis vi skal have gæster på en hverdag.. Der er simpelthen ikke tid til at stå med det hele selv. :-) Håber du har nydt din stille og hyggelige aften.

  SvarSlet
 3. Smart måde at handle på kan være jeg skal gå ind og kigge, så bliver der heller så mange impulskøb...Dejligt med en stille aften hvor der bare hygges...

  SvarSlet
 4. Sikke en god idé at få varerne bragt til døren, Anette! Og det lyder om en dejlig aften :-)
  Jeg er også vild med Blomsterberg og Pricerne og har optaget programmet, fordi jeg ikke var hjemme i går aftes. Kh

  SvarSlet
 5. May Britt: Ja, man skal huske at forkæle sig selv :o)

  Inge: Det er også en god ide at bestille mad ude, når der kommer gæster, så kan man meget bedre nyde selskabet.
  Det var altså nemt med dagligvarerne, jeg tror jeg vil benytte mig af det til de store ting, så kan jeg bedre nyde at handle de øvrige lidt sjovere ting ind. Du kan tro jeg nød min stille aften :o)

  Anne Marie: Det med impulskøbene er også en god grund til at handle på den måde. Godt nok koster det 39,- kr. at få bragt, men dem får jeg hurtigt brugt på ekstra varer når jeg er ude i supermarkedet. Og så tvinger det også mig til at købe ind til en hel uge ad gangen - man skal bestille for mindst 400 kr. - jeg er ellers ikke så god til det der med madplanlægning, men det håber jeg bliver bedre på denne her måde :o)

  Madame: Det var en rigtig dejlig aften, du kan roligt glæde dig til din optagelse, det var en super fin udsendelse.

  KH Anette

  SvarSlet