fredag den 25. november 2011

Så kom julen

Så kom julen også her til familien. Jeg skal altid have overstået fødselsdagen i november, før jeg rigtig kan begynde at tænke på jul. Men nu begynder stemningen så småt at snige sig ind på mig.

I dag har jeg været på store-jule-indkøbs-dag, desværre ikke for mig selv, men for firmaet. Sammen med en kollega har jeg de sidste mange år arrangeret pakkekalender på arbejdet. Vi køber 24 gaver til damer og 24 til herrer. Trækker lod og offentliggør hver dag de to heldige vindere, der må hente sig en gave under juletræet - og skal huske at tage en pakke i den rigtige farve - røde til damer og grønne til herrer.

I år var budgettet lidt større, så hver gave ligger mellem 30 og 50 kr., så det har været rigtig sjovt at finde så gode gaver som muligt, gaver der er brugbare for alle. Og det er faktisk muligt at finde rigtig mange gode ting til den pris - jeg vil faktisk gerne vinde dem alle. Men jeg må nøjes med een, hvis jeg er så heldig at blive udtrukket - og så ved jeg godt hvad jeg vælger ... men det er jo en hemmelighed.

                december01       december02

Adventskransen er også klar, dog uden krans. I år blev det et aflangt fad med lys, pyntet med stjerneanis, kanelstænger og kaffebønner, det dufter dejligt. Jeg mangler bare tallene, jeg ved jeg har de fire tal et sted, men nu er 3 skabe gennemrodet, og væk er de.

Jeg må på loftet i julekasserne eller på indkøb... Indtil videre er det det eneste julepynt, men når jeg nu skal på loftet og lede efter tallene, mon så der ikke kommer en enkelt kasse med ned. Men det må vente til søndag.

Først står den på risalamande - i aften skal grøden koges og i morgen skal risalamanden med til julefrokost i mc-klubben og så skal der julehygges - det bliver en fest... og jeg glæder mig.

God julehyggeweekend til alle

11 kommentarer:

 1. Det var dog en super god ide, kan man vinde flere gange, eller er man ude når man har været heldig en gang..?? Hvis du vil sikre dig din gave, er du måske nødt til at lægge den til side, og så tage den frem når du vinder.. :-) Det er kun snyd hvis det bliver opdaget.. :-D
  Hav en skøn weekend.

  SvarSlet
 2. Inge: Ja det er lidt hyggeligt at få kalendergave på arbejde, og nej man kan kun blive udtrukket een gang om året.

  Vi trækker alle vinderne inden december og så har jeg min hemmelige liste og offentliggør de to vindere på vores intranet hver morgen.

  Og lodtrækningen foregår helt ærligt med vidner :o)

  KH Anette

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig måde at fejre jul i firmaet..Jeg har ikke engang fået lavet mine adventslys endnu, jeg må vist hellere komme i gang i morgen...God mc-fest vi holder julefrokost til januar..;D knus

  SvarSlet
 4. Pakkefest på arbejdet ville ikke være så dårligt :-) Jeg er også ved at nærme mig julen, jeg har købt lys i dag :-)

  SvarSlet
 5. Annemarie: Ja, det er en hyggelig tradition. Godt du har hele lørdagen at få styr på advenstslysene. God weekend :o)

  Pia: Nej, det er ikke dårligt :o) God julehygge til dig.

  KH Anette

  SvarSlet
 6. Det lyder hyggeligt med jeres små gaver på jobbet og med din julefrokost i mc-klubben. Her er vi også begyndt at pynte op, og nu hænger der små sælskindsjulehjerter og pynter. Din idé til 'adventskrans' tager jeg straks til mig, for det lyder spændende med stjerneanis, kanelstænger og kaffebønner. Kh

  SvarSlet
 7. Sikken dejlig tradition. Jeg tror at jeg vil foreslå vi gør det samme hos os. Vi skal også lige have min fødselsdag overstået, før vi er klar til julen.

  SvarSlet
 8. Lyder rigtig hyggeligt med pakkekalender på arbejde og gør jo hele den mdr stress lidt mere sjov...glæder mig til julefrokost i klubben senere.. mørbradbøfferne er klar.. hi hi... skal dog nok lige nå at blogge lidt inden... ses.. Knuzz

  SvarSlet
 9. Madame: Du skal være velkommen til at genbruge ideen til adventskrans, jeg har købt de lange kanelstænger i Tiger, det ser lidt festligt ud :o) Det var også nogle meget fine sælskinsjulehjerter du fik.

  Kim: I har lige et par dage at nå det på arbejde, men en lille advarsel, det tager noget tid at få købt, vi har efterhånden taget en hel dag væk fra arbejde og får købt det hele og pakket ind - og spiser os en frokost. Håber du får/har fået en god fødselsdag.

  May Britt: Det er hyggeligt med kalendergaver, også at købe ind til. Vi ses lige om lidt - og nu har jeg gjort det igen, nusset rundt hele morgenen og nu må jeg vist hellere se at få lidt fart på og blive færdig ... hygge, god mad og fest venter på os ;o)

  KH Anette

  SvarSlet
 10. Jeg begynder også at kunne mærke julen nu. Den rigtige stemning og nisserne i vinduet. I morgen skal ungerne finde deres nisser og se, om de har pakker parat. Jeg glæder mig.

  SvarSlet
 11. Susanne: Det lyder hyggeligt, jeg håber du er kommet rigtig langt i din julehygge-december.
  KH Anette

  SvarSlet