fredag den 13. maj 2011

Gamle og nye venner

Endelig tid til blogland igen. Det har været en lang og travl uge.

Men før den havde jeg en dejlig weekend med gamle og nye venner. Og følelsen af dejligt selskab sidder stadig i kroppen trods den travle uge. Så nu har jeg åbnet en flaske Asti, skænket et glas og er klar til at dele mine gode oplevelser med jer og derefter tage turen rundt til jeres blogs...

Forventningerne til weekenden var store, det var årets første mc-træf-weekend med telt, sovepose og hele molevitten - og ikke mindst gensyn med mange gode venner, jeg ikke har set hele vinteren.

Sådan ser det ud, når der skabes overblik over, hvad der kan være på en mc....

Telt, sovepose, campingbord-/stol, t-shirts, shorts/lange bukser, trøje, kasket, tørklæde, sko, klipklapper, lygte, camera, briller, vaskeservietter, ørepropper (meget vigtigt), plaster, solcreme osv. osv. og selvfølgelig lidt til halsen. Så skal cyklen bare pakkes ...

Et par af medlemmerne i vores lille mc-klub har tidligere mødt nogle hollændere til træf i Tyskland, de kom nu på besøg i Danmark og skulle følges med os i weekenden. Og første festlige indslag kom allerede torsdag aften, da vores formand og de 4 hollændere (hvoraf 3 er næsten 2 m høje) kom kørende i hans lille Opel Corsa - forestil dig 5 mænd mellem 180 og 2 m kravle ud af den lille Corsa og prøve at rette sig ud, stor latter og moro.

Men det blev starten på en rigtig hyggelig weekend. Torsdag fik vi alle hilst på hinanden og fredag middag gik turen så til Kalundborg, hvor weekendens træf skulle stå.

Og sikke en weekend - det er altid super dejligt at møde alle de venner, man ikke har set i mange måneder - få knus og kram og følge op på hvordan det går, alt imens telte slås op, luftmadrasser pumpes, soveposer pakkes ud, borde og stole stille op, ekstra bænke hentes og lidt efter lidt er "lejeren" på plads. SÅ er det tid til at skylle halsen.

Og med nye og gamle venner bænket mellem teltene startede helt spontant en vits-runde, den ene vittighed efter den anden fløj mellem historier fra det virkelige liv og latter og grin.


Vores 4 nye hollandske venner
At sidder der midt i solen, blandt venner, med et lille glas i hånden og bare grine og være til, det er sundt for krop og sjæl.

Weekenden fortsatte i samme gode stil, vores 4 venner fik - til deres store overraskelse og glæde - pokal for længstkørende udenlandske klub.


Jeg håber ikke, det er sidste gang, de tager turen til Danmark - og alle de andre, dem ser jeg jo igen i løbet af sommeren til mange flere hygge-stunder i solen ...

Sådan en weekend gør en glad i låget og det holder længe ...

8 kommentarer:

 1. Det ser da godt nok også hyggeligt ud, så jeg kan godt forstå, at glæden stadig sidder i kroppen. God weekend

  SvarSlet
 2. Det er bare så hyggeligt at komme i gang med mc-sæsonen, og netop få en masse krammere, og ja det er bare at få husket det hele, du er også til små blå!...Vi tager kun på et enkelt træf i år, de sidste par år har vi været tit afsted i weekenderne og så synes jeg at man når ikke så meget andet og nu er jeg jo blevet mormor så skal der være lidt tid til hende og roning...Du må lave et indlæg om hvilken "cykel" du har og hvor mange år du har kørt, sådan lidt mc-info...;-D

  SvarSlet
 3. Det lyder som et rigtig dejligt fællesskab, I har! Jeg har en veninde, der også nyder mc-træf-weekender. Som Rejen skriver, håber jeg også på lidt mere om, hvilken motorcykel du har.
  Rigtig god weekend, Kh

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe, Annemarie og Madame
  Ja det er dejligt at starte sæsonen og det er et dejligt fællesskab.

  Jeg skal nok skrive lidt mere om mit mc-liv, og ja Annemarie det er en balance, at få tid til det hele, for det er hårdt at være væk en hel weekend og der skal også være tid til både familie og de andre interesser.

  Og ja, jeg er også til små blå - og har fået øgenavn derefter - Madam Blå :o)

  God uge til jer alle - KH Anette

  SvarSlet
 5. Det lyder som et rigtig godt kammeratskab/venskab I har. Det må være helt specielt. Jeg har i mine unge dage været medejer af en gammel Nimbus med sidevogn - den kunne kommer helt op på 90 km i timen, men så var den også hårdt presset :-)

  SvarSlet
 6. Hej Fru Olsen
  Det er et specielt og godt kammeratskab. Det er nok et af de der områder, hvor man enten elsker det eller slet ikke kan forstå det.
  Vi møder stadig en del gamle Nimbusser og nogle i meget fin stand, det er en flot gammel maskine.
  KH Anette

  SvarSlet
 7. Ja det var en super dejlig weekend... blev blæst godt igennem af både musik og vind... hi hi... det første træf med telt er bare det bedste... og alle de dejlige glade mennesker... Knuzz

  SvarSlet
 8. Lige præcis May Britt :o)
  Og så med viden om, at der kommer mange flere weekender i godt selskab i løbet af sommeren.
  Vi ses snart - Anette

  SvarSlet