søndag den 4. november 2012

En ekstra time i skoven

Sidste søndag var vi jo så heldige, at få en ekstra time forærende.

Jeg brugte min time i skoven og det var helt fantastisk, der var rimfrost overalt, og jeg var der så tidligt, at jeg kunne nå at se solen ramme trætoppene og langsomt tø al rimfrosten op.

Overalt var der en stille raslen, selv ikke den mindste fugl kunne bevæge sig i skovbunden uden at skramle med de frosne blade. Og selv om det har helt vindstille, dalede bladene ned fra træerne og lavede en stille knitrende lyd. Vandet i søerne var spejlblankt og gav de smukkeste spejlinger.

Men nok skriveri, hvis du har tid, så læn dig tilbage i stolen og tag med en tur i skoven …

Det var meget svært at gå hjem den morgen.

12 kommentarer:

 1. Smukke billeder fra din morgentur i skoven, tak for turen, kan godt forstå at det var svært at forlade igen...;-D

  SvarSlet
 2. Sikke nogle vidunderlige billeder, Anette - tak fordi vi må se med. KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du havde lyst Madame :O)
   KH Anette

   Slet
 3. Rigtig smukke billeder... Knus

  SvarSlet
 4. Jeg er helt fortabt i dine smukke billeder.. Tak Anette.

  SvarSlet
 5. Hej Anette,
  Det var mange dejlige billeder. Man fornemmer hvorledes solen har fået mere og mere magt, på din morgentur, når man kigger rundt omkring i dine flotte billeder. Det kan være svært at komme hjem, når man egentlig hygger sig derude. Jeg plejer helt naturligt at vende næsen hjemad en times tid efter min lille termokande er tømt. Så melder kaffetørsten sig igen, med fornyet kraft, kombineret med en trang til bagerens brød ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kim, ja det kan være svært at løsrive sig, jeg har sjældent kaffe og andet med, da det hele ligger lige i gå-afstand, så jeg kommer heller ikke forbi bageren på hjemvejen, men en god gang morgenmad kan nu godt lokke mig hjem alligevel :O)
   KH Anette

   Slet
 6. V for vidunderlig. Ja, det er da lige hvad det er og du er ekseptionelt god til at fange stemningen, lyset og farverne. Det er som at være der selv. Tusind tak for en tur i skoven sådan en kedelig grå lørdag morgen i Nuuk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de flotte ord Fru Olsen - Kom endelig med en anden gang :O)
   KH Anette

   Slet