tirsdag den 21. august 2012

Loppen var taget til stranden

Det blev et meget varmt loppemarked i søndags – heldigvis havde jeg bestilt en plads i skyggen allerede da jeg bookede standen (ellers kan man kun se reflekser i alt glasset), så jeg kom igennem dagen uden hedeslag.

Men mange af de sædvanlige gæster var vist taget til stranden, der var ikke det store besøgstal, men det var en hyggelig dag. Jeg fik ikke solgt noget, men jeg fik et par gode kontakter og en masse snak og ros Send et kys.

Jeg lærte, at de små loppemarkeder ikke er stedet for billeder som mine, og så fik jeg lidt øvelse i at præsentere billederne bedst muligt, så det var på ingen måde spildt – tværtimod …

Sådan så min stand ud (husk du kan se billeder i stort format, hvis du klikker på dem)

IMG_3238

   IMG_3236  IMG_3237

Ha’ en dejlig tirsdag Smiley, der blinker

16 kommentarer:

 1. Det er en lækker stand du har fået stillet op Anette.. Men du skal måske vælge at tage med på kunstmarkeder.. Ved ikke lige hvad de hedder, men der er et hvert år på Vor Frue Kirkeplads i Fiolstræde i København. Der vil jeg tro du kan sælge.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, nu skulle det prøves og så har jeg lidt erfaring til næste gang. Nu skal jeg til at se på hvor jeg evt. kan udstille og hvad mulighederne eller er.
   KH Anette

   Slet
 2. Selvfølgelig er det ærgerligt, at du ikke fik solgt noget. Men formentlig skal du også først finde det rette sted. Jeg er sikker på det findes derude.
  Kræmmermarked er et helt specielt folkefærd. Vi har selv, før i tiden, haft stand, og vi har stået bag "disken" for andre. Man skal lige lære hvordan det skal gribes an.
  Jeg tror som Inge, at et kunstmarked ville være en god ide.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia, det rigtige sted findes helt sikkert, og selv om jeg ikke solgte noget fik jeg en hyggelig dag og et par gode kontakter, det er også værd at tage med.
   KH Anette

   Slet
 3. Selvfølgelig er det ærgeligt at du ikke solgte, men som du selv skriver er det en god øvelse i opstilling mv. og det skal man ikke kimse af :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tager det også som en øvelse, lærer og arbejder videre - det skal nok lykkedes en dag :O)
   KH Anette

   Slet
 4. Det blev ellers en fin opstilling af dine skønne billeder, men det har sikkert været stranden der holdt folk væk fra "lopperne". En god onsdag til dig..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, jeg er sikker på vejret spillede meget ind - om jeg havde solgt noget alligevel ved jeg nu ikke, men det er selvfølgelig altid sjovere med mange besøgende. Også god dag til dig :O)
   KH Anette

   Slet
 5. Meget lækker stand du havde fået op og stå og al' erfaring er jo god at ha' med i bagagen.. og sikke mange rigtig flotte billeder... og ja vejret har jo heller ikk været for godt her i sommer så selvfølgelig tager flok til stranden når det er vejr til det... håber du får meget mere held næste gang.. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak May Britt, ja al erfaring er god og det skal nok lykkes :O)
   KH Anette

   Slet
 6. Det er en flot stand, du havde! Det var næsten ulideligt varmt, og det er nok grunden til, at der ikke var så mange, der havde tankerne på loppemarked. Men der er ind imellem kunstmarkeder i Hundested og Lyngby, og jeg tror, dine billeder vil passe rigtig godt ind der. KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, jeg vil prøve at se lidt på de kunstmarkeder, tak for tippet :O)
   KH Anette

   Slet
 7. Hvor vildt! Nøj nogle lækre billeder. For det andet elsker jeg loppemarkeder, ja jeg elsker loppemarked så meget at jeg kunne hoppe af glæde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bella, jeg elsker også loppemarkeder og når som regel at få besøgt nogle stykker i løbet af sommeren, det er rigtig hyggeligt at gå rund og snuse og finde nye ting.
   KH Anette

   Slet
 8. Det er en god udstilling og spændende billeder! Øvelse gør mester, og ja, jeg tror også det var en strand-søndag. Der var i hvert fald mange, som kørte til stranden, motorvejen var én lang kø :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Donald, ja det var vist strand-dag. Men pyt, jeg tager hyggen og øvelsen med, og kaster mig gerne ud i endnu et forsøg.
   KH Anette

   Slet