lørdag den 18. februar 2012

I dag bliver en god dag

I dag er Den Langes store dag, og han glæder sig rigtig meget, for han har ventet længe. Jeg tror også han er lidt spændt ….
Kan du selv gætte hvad han venter på? - ellers må du også du vente, til der kommer billeder på senere (i dag forhåbentlig).
Vi trænger også til lidt lyspunkter, så vi vil nydet det i fulde drag og vil kun tænke på glæde i dag.
Det har været en lang uge, med nok af problemer at tage fat på. Vi har igen udfald på far-siden – ja faktisk på alle far-sider. Den ene selvforskyldet, eller i hvert tilfæle misbrugs-forskyldt.
Den anden – altså min egen far – uforskyldt. Min far har skræntet et stykke tid, særligt efter tabet af sin datter, men i denne uge blev det værre. Så på hans 77 års fødselsdag, lå han indpakket i tæpper og frøs og havde det slet ikke godt, onsdag aften blev han indlagt på Herlev Hospital, formentlig med en infektion i kroppen.
De har taget et utal af prøver, røngtenbilleder og scanning. Ved scanningen fandt de noget på hans hjerteklap, så nu er han overført til Gentofte. Hvor de i forvejen kender hans hjerte ret godt, det har allerede været igennem en bypass og hans hjerteklap – ja den kommer faktisk fra en ko.
Ja du læste rigtigt, hans egen – der ikke rigtig virkede mere – blev for nogle år siden udskiftet med en hjerteklap fra en ko – jeg tænker det var sådan en sød en, med store brune øjne og en lang ru tunge, der slikker en, når man klør den over mulen.
Så vi må tro på, han er i rigtig gode hænder og de snart finder ud af, hvad der skal til, for han bliver frisk igen.
Den anden far-side – han må s.. klare sig selv. Nu vil jeg gå op og gøre mig klar, så vil jeg vække Den Lange, og så skal vi have en mor og søn dag, fyldt med glæde og lyspunkter.
Rigtig god lørdag til dig Smiley, der blinker
Opfølgning – her er hvad Den Lange ventede på:
Den første optegning er i gang
IMG_2497
Og to timer senere - den færdige tatovering:
IMG_2501
Den ser meget rød ud, men det er kun fordi den er nylavet, den bliver helt sort, når den er helet op. Og han er meget glad og tilfreds Smiley

10 kommentarer:

 1. Trist at høre med begge fædre, den ene må klare sig selv, mest synd for ungerne, og din far er i gode hænder nu, så forhåbentlig kan de hjælpe ham...En skøn dag til dig og Den Lange...;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, vi havde en dejlig dag. Den Lange fik endelig lavet sin tatovering, så han er glad.
   Det er heldigvis ikke hjertet der fejler noget hos min far, men en infektion, de kan bare ikke finde ud af hvor i kroppen der er, så vi venter stadig.
   KH Anette

   Slet
 2. Jeg håber, at dagen må blive rigtig god for jer.
  Det er trist med jeres fædre. Jeg krydser fingre for hurtig bedring til din far.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne, det blev en god dag og det går langsomt fremad med min far.
   KH Anette

   Slet
 3. Jeg håber, din far er i gode hænder, Anette! Ved selv hvor opslidende det er at have en syg far. Og så håber jeg, at du og Den Lange har haft en god dag. Nej, jeg kan ikke gætte, hvad han venter på :-) KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, han er helt sikkert i gode hænder, og heldigvis er det ikke hans hjerte der fejler noget. Så nu skal de "bare" finde ud af hvor i kroppen han har en infektion.
   Den Lange ventede på at få lavet sin tatovering, det fik han i lørdags og den er blevet rigtig flot - venter på at få godkendelse til at vise billede :o)
   KH Anette

   Slet
  2. Den vil jeg meget gerne se - det lyder spændende :-) Havde sjovt nok selv et indlæg klar om tatoveringer. KH

   Slet
  3. Så er der kommet billeder på, er spændt på at læse dit indlæg om tatoveringer.
   KH Anette

   Slet
 4. Det kræver ekstra ressourcer sygdom bider på. Rigtig god bedring med din far. Håber det snart er i orden igen.

  SvarSlet
 5. Tak Pia, ja det kræver ekstra ressourcer. De har endnu ikke fundet kilden til infektionen, men jeg har ikke hørt "dagens melding" fra min mor endnu, så måske er der gode oplysninger i vente.
  KH Anette

  SvarSlet