lørdag den 22. oktober 2011

Pletskud

Det har været en travl tid - rigtig travl. På arbejdet har jeg og min chef arbejdet længe (det meste af året) med en meget stor opgave, som blev afleveret i sidste uge. Jeg havde det lidt ligesom ham her ...


Vi sendte pilen af sted og ventede spændt på, om både bue og pil holdt og om vi ramte målet.

Og det gjorde vi - vi ramte lige præcis, og vi "bestod" med kryds og slange. Og jeg er glad, lettet, stolt og vældig godt tilpas :o)

Så nu bliver der igen tid til andet en arbejde, hjemlige praktiske opgaver og søvn. De sidste 14 dage har jeg ikke orket at tænde den hjemlige pc'en efter en koncentreret arbejdesdag foran en anden pc. Så det er kun blevet til lidt sporadiske kommentarer rundt hos jer andre.

Og helt uplanlægt blev det hele afsluttet med en super aften i går. Jeg havde foræret kæresten 2 billetter til Comedy Zoo i anledning af hans fødselsdag. Så i går var vi inde og se Thomas Hartmann og Torben Chris i showet Men's Room.

Først fik vi slentret en tur rundt i sidegaderne til Strøget - den tid vi troede vi skulle bruge til at finde en parkeringsplads - og så fik vi ellers rørt lattermusklerne. Vi sluttede det hele af hjemme i sofaen med dejlig natmad med laks og rejer.

Nu er jeg klar til en almindelig hverdag igen :o)

3 kommentarer:

 1. Det er dejligt, at du kan lægge den travle periode bag dig - og sikke en spændende måde at fejre kæresten på! Nu kan du forhåbentlig nyde en rolig weekend i det smukke vejr. Kh

  SvarSlet
 2. Dejligt at opgaven blev overstået og bestået, kender godt det med når man sidder foran pc'en hele dagen, så gider man ikke ret meget når man kommer hjem...Det lyder til at I har haft en dejlig aften...Fortsat god weekend..Knus

  SvarSlet
 3. Madame: Ja, det er ok at have travlt en tid, men så skal man også tilbage til normalen igen, og det har været dejligt at nyde weekenden og vide at der er en rolig uge forude.

  Annemarie: Normalt elsker jeg at tænde pc'en om aftenen og rode lidt med billeder eller blog, men med så koncentreret en arbejdsdag, som det har været på det sidste, så orker man bare ikke. Ja vi havde en dejlig aften :o)

  KH Anette

  SvarSlet