tirsdag den 30. august 2011

Undskyld, må jeg komme forbi

På sådan en regnfuld og tung dag, er der ikke andet at gøre, end at se lidt tilbage i billedarkivet for at finde lidt opmuntring.
Så her er et tilbageblik. Det er ca. 14 dage siden, og aftenhimlen stod i brand og gav de mest fantastiske billeder.
IMG_1937
IMG_1938IMG_1936
På turen går jeg gennem et græsningsareal, hvor der går to køer og deres kalve. Vi plejer at passere hinanden i fredelighed, da der er masser af plads til begge parter.
Men eet sted på turen er stien ret smal, og på begge sider er der meget sumpet og vådt, særligt med alt det vand, vi har fået i år.
Og hvor stod køerne denne aften, tjaaa…
Normalt går de bare deres vej, hvis man kommer for tæt på, men lige her havde de ikke i sinde at flytte sig ret meget.
Forreste ko, gik langsom frem og lod mig passere, men de to kalve var ikke meget for at flytte sig, de vidste vist ikke rigtig, hvad vej de skulle gå. Så det blev til, at vi passerede hinanden ret tæt.
IMG_1946
IMG_1949
Jeg er ikke sådan bange for dem, men de er nu ret store, når man kommer helt tæt på, og så har kalvene det med at lave nogle ordentlige spæjt og hop, hvis de bliver forskrækkede. Det kunne se yndigt ud, hvis jeg fik et ordentligt puf og landede  i sumpen lige på rumpen Smiley med åben mund
Det gik heldigvis uden spjæt og puf, så vi passerede roligt hinanden, og det var kun kørne der havde beskidte “sokker”.

8 kommentarer:

 1. hihi ja det kunne have set kønt med r.... i vandskorpen...;D

  SvarSlet
 2. Flotte himmel-i-brand-billeder.. de kan ellers være ret nysgerrige sådan nogle køer og kalve, men du slap forbi uden mén eller våde ben.. :-)

  SvarSlet
 3. Annemarie: Ja, kunne du se mig sjogge hjem, mudret til fra rumpen og ned og ildelugtende af mosevand. Det ville være yndigt :o)

  Inge: Tak, ja de er ganske nysgerrige og bliver mere og mere modige i løbet af sommeren. Sidst på sommeren kan kalvene blive lige lovlig modige.

  KH Anette

  SvarSlet
 4. De er flotte Anette. Vi så noget lignende, men jeg kunne slet ikke nå derhen hvor jeg ville, for at få det billede jeg i såfald skulle have.

  Tillykke med dem, de er smukke.

  SvarSlet
 5. Super flotte billeder og ja man kan aldrig vide med køer og kalve... har haft mange sjove oplevelser på div marker og enge i mine skoleår... Knuzz

  SvarSlet
 6. Kim: Tak, her kan jeg komme meget tæt på køerne, de bliver ret tamme i løbet af sommeren. Som allerede skrevet blive kalvene nogle gange lige tamme nok.

  May Britt: Tak, nej man kan nemlig aldrig vide :o)

  KH Anette

  SvarSlet
 7. Skønne billeder - er ellers ikke til "solnedgangsbilleder", det der pæne, men disse er skønne, der er noget "drama" i :).

  /Helle

  SvarSlet
 8. Helle: Tak, dejligt du kan lide billederne.
  KH Anette

  SvarSlet