tirsdag den 21. juni 2011

For kort

Årets længste dag var alligevel lidt for kort. Særligt lige der mellem kl. 16.30 og 17.30. Hvad laver alle de biler ude på vejene på det tidspunkt!

Jeg plejer at køre fra arbejde før den værste myldretidstrafik. Men i dag var der et sent møde - som regel slutter disse sene møder før tid - men ikke i dag. Det hele var ellers timet, så jeg lige kunne nå hjem og sætte en vask over, snuppe en håndmad, sludre med drengene og så ud af døren igen til møde ude i byen.

Men nej, allerede efter 10 min. kørsel kunne jeg godt se, at det var umuligt at nå - alle skal åbenbart hjem på den tid af dagen. Godt der var varmemad i køleskabet til drengene, så det blev til en opringning med et hurtigt hej og ta' selv mad i køleskabet (godt de er blevet så store) og så direkte videre til møde.

Det nåede jeg i fin tid, men alle papirerne lå hjemme på spisebordet. Nå, det var heldigvis ikke vigtigere, end at det kan vente til næste møde.

Men den der længste dag, er altså bare ikke lang nok... ... nu sætter jeg mig i sofaen og venter på, at vaskemaskinen bliver færdig, så tøjet kan hænges til tørre. Og så håber jeg, at dagen i morgen - til trods for at den er kortere - bliver mere rolig.

Godnat og sov godt ...
4 kommentarer:

 1. Øv, så irreterende med køer, håber det bliver bedre i dag..;-D

  SvarSlet
 2. Pyha, sikke en dag, Anette - jeg håber, du får en rolig onsdag. Jeg kender alt til det med trafik i myldretiden, når jeg skulle på job på Amager fra Liseleje. Glæder mig over, at det er et overstået kapitel :-) Dejligt at dine drenge kunne klare sig selv!
  Kh

  SvarSlet
 3. Ja godt dine drenge kan klare sig selv med en opringning fra deres mor... og ja øv at ryge ud i trafikken i myldretiden... men synes nu også dagen her var lige ved at blive for kortmen blir forhåbentlig bedre i dag for os begge... hi hi... Knuzz

  SvarSlet
 4. Tak alle tre.

  I dag er en meget bedre dag, rolig og afslappet. Håber også din dag er bedre i dag May Britt.

  KH Anette

  SvarSlet