søndag den 21. september 2014

Long time, no see

Det er blevet til en blogpause på næsten 10 måneder - der er ikke rigtig nogen forklaring, sådan blev det bare, der var andre ting, der overtog.

Men nu er lysten vendt tilbage, og jeg har et lille forfængeligt håb om, at der stadig er nogle derude, der kan huske denne blog. Hvis der er, kommer her en lille opsummering på 2014.

 • Det tog længere tid at kommer over Mr.X' død end ventet - ikke selve døden, men det der skete i årene inden. Ikke at det har været en stor tung depression, slet ikke, det har bare fyldt meget ind imellem - måske især erkendelsen af, hvor ondt det har gjort. Men det bearbejdes lige så langsomt.
 • Den Lange, som nu er blevet 20 år, er startet på maskinmesterskolen. Og er fantastisk glad for at komme tilbage på skolebænken - hvem skulle nu have troet det. Han springer selv ud ad sengen hver morgen. Det er en fornøjelse.
 • Den Lille er startet i 2.G med knap så meget entusiasme, men han lover sin mor, at han gør mere ved skolen i år end sidste år.
 • Jeg har desværre mistet min far - så nu ved jeg, hvordan det føles, det gjorde jeg ikke, da drengene mistede deres sidste år. Og det gør ondt.
 • Jeg er fyldt 50, ikke at det har den store betydning for mig, men der er mange, der syntes, det er vigtigt at "runde et skarpt hjørne". Jeg så det mere som en fantastisk anledning til at holde en stor fest.
  En fest jeg for øvrigt har glædet mig til at holde længe (et par år). Og den slags skal man være påpasselig med, det kan nemt blive svært at leve op til de forventninger, man selv stiller op over tid. Men det blev præcis den fest jeg havde drømt om, og jeg ser tilbage på den med stor glæde.
Ellers er alt vist som det plejer, ud over at der er kommet en mand ind i mit liv igen. Egentlig har han været der længe, for jeg har kendt ham meget længe, men nu er han en fast del af mit liv, og det er dejligt. Så livet er godt.

Og det føles som om, der igen er tid og lyst til blogland, jeg lover ikke noget, men jeg glæder mig - for jeg har fulgt med hos jer derude sådan lidt i det små og stille.

Der er også kommet et par nye opslag på fotobloggen, hvis du har lyst til at se med der: AKfotokunst

8 kommentarer:

 1. Tillykke med den runde fødselsdag, Anette - og så er det dejligt at læse, at du har fundet en mand, du er glad for. Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte, jeg glæder mig også over begge dele :-)

   Slet
 2. Hej Anette,
  Troede du havde opgivet bloggen. Dejligt at du starten den igen, og tillykke med fødselsdagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kim, nej jeg havde ikke opgivet, det blev bare til en laaaang pause. Nu håber jeg tid og energi holder til at fortsætte. Og det er dejligt, at der er nogen derude der stadig kan huske mig :-)
   KH Anette

   Slet
 3. Glæder mig til at se flere af dine dejlige billeder... Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak May Britt, der skal nok komme flere ;-)

   Slet
 4. Velkommen tilbage Anette og hjertelig tillykke med den runde dag :0)
  Ja og sønnernes fremtid og manden i dit liv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kari for alle lykønskningerne :-) - jeg glæder mig til at komme i gang igen.

   Slet