mandag den 1. juli 2013

Ny bolig til Lulu

Som nogen af jer ved, har jeg længe døjet med forkølelse, der ikke ville gå væk.

Nu har jeg desværre fået besked om, at det ikke var forkølelse, men allergi over for katte. Og selv om jeg holder rigtig meget af vores lille kat, vil jeg ikke leve på medicin, for at beholde hende.

Derfor leder jeg efter et nyt hjem til Lulu, så hvis du kender en sød familie, der gerne vil have en dejlig lille, kælen, legesyg og forsigtig kat, må du meget gerne kontakte mig.

Lulu

Det sidste års tid har Lulu været indekat, men tidligere nød hun at komme i haven. Hun er sjov og underholdende, men også lidt forsigtig, så hun har brug for et roligt hjem.

Jeg kan kontaktes her på bloggen eller på mail ak@akfoto.dk.

7 kommentarer:

 1. Øv at du ikke kan tåle hende, håber du finder et godt hjem til Lulu.
  Kh Inge

  SvarSlet
 2. Øv hvor ærgeligt, men håber at du finder et godt hjem til Lulu. ;-D

  SvarSlet
 3. Ja det er da bare øv men håber du finder et godt hjem til hende for hun er bestemt en dejlig kat... Knus

  SvarSlet
 4. Åh sikke noget - her er vilde med katte, men kan nok desværre ikke have flere end de to mislinger, vi har. Jeg håber, du finder et godt hjem til hende, men ellers kan jeg varmt anbefale Inges Kattehjem. KH

  SvarSlet
 5. Una foto muy bonita...un abrazo desde Murcia...

  SvarSlet
 6. Åh, hvor er det trist at få allergi overfor kæledyr, men kan godt forstå, at du ikke vil leve på medicin - det er ikke sundt for kroppen i det lange løb. Håber I finder et godt hjem til Lulu.

  SvarSlet
 7. Tak for alle jeres dejlige kommentarer. Vi leder stadig, men har også besluttet, at finder vi ikke noget i løbet af de næste 14 dage, skal Lulu aflives.
  Det er det bedste for katten, hun er ikke særlig glad for andre katte og slet ikke for nye omgivelser, så hun skal ikke sidde på et kattehjem og have det dårligt.
  Jeg er sikker på, hun har haft det dejligt hos os, og nu må vi gøre det bedste for hende, selv om det gør ondt.
  KH Anette

  SvarSlet