Den aller sidste dag i påsken nåede jeg på Frilandsmuseet.
Der er dejligt på alle tider af året, men husene er nu kønnest med blomster omkring, så her får du en serie billeder fra køkkenet og stuerne med påskeklip …
Ægget er et te-æg. Det er hårdkogte æg, hvor skallen efterfølgende er slået i stykker, så er ægget kogt igen, denne gang i vand fra sort te (meget sort te). Tebladene må gerne have kogt lidt inden æggene kommer i. Så får de denne skønne marmorering – og smager stadig af hårdkogt æg.
God weekend
Skøn billedserie og jo der er kønnest om sommeren.. :-D
SvarSletTak Annemarie, ja stemningen er bedre om sommeren, men da det er gratis at komme ind, kan man jo bare gå sig en tur og nyde udsigten.
SletKH Anette
Flotte billeder, jeg må altså en tur derop en dag.
SvarSletTak Ingen, ja du må tage turen nordpå når foråret og varmen kommer, så er der dejligt.
SletKH Anette
Dejlige billeder du har taget - jeg var også på Frilandsmuseet i påsken og så de fine papirklip. KH
SvarSletTak Madame, det er sjovt, når der er aktivitet i de gamle huse.
SletKH Anette
Super lækre billede som altid og man er der jo næsten selv... Knus
SvarSletTak for de flotte ord May Britt
SletKnus
Hold op nogle dejlige billeder og en dejlig oplevelse :-)
SvarSletHerlig blog du har... Fortsat fin søndag.
Hilsen Tina/OddStyle
Tak Tina, dejligt når andre syntes det er sjovt at følge med.
SletKH Anette
Anette - du er en sand mester med det kamera i hånden :D
SvarSletTak for turen - jeg har aldrig været der, men jeg får da meget lyst til det nu!
KH Dorthe
Tak Dorthe, jeg kan varmt anbefale Frilandsmuseet, særligt om sommeren. Og kommer du på disse kanter, må du endelig skrive, så kan vi måske tage turen sammen.
SletKH Anette
TAK - det gør jeg gerne. Kunne være skønt :D Kh Dorthe
SletSom altid super dejlige billeder Anette :-). Har faktisk aldrig været der..
SvarSletTak Bettina - du burde unde dig en tur dertil til sommer :o)
SletKH Anette