mandag den 21. januar 2013

Visse ting kommer altid ubelejligt

Det har været et fantastisk flot fotovejr i weekenden - har jeg hørt - for jeg har ligget pakket godt ned under dynen med hovedet fyldt af forkølelse.

Efter et besøg hos lægen i dag er dommen betændelse i diverse hulrum og bronkier, så nu står den på penicillin i den næste uges tid.

Hvorfor kommer sygdom altid på de mest ubelejlige tidspunkter?

Jeg skulle have skudt en større børne-portræt-serie i går, som jeg måtte aflyse. Og det er ved at være tid, til at få sat lidt skub i fotosiden igen, der ligger en masse ideer og venter på at blive ført ud i livet, men nu må de altså vente lidt længere, ØV.

Men jeg glæder mig over, at jeg trods alt kan få penicillin, som forhåbentlig hurtigt hjælper, og at der IKKE var noget på lungerne.

Man skal huske at glæde sig over de små (eller store) lyspunkter - god mandag i blogland

7 kommentarer:

 1. Æv og øv hvor surt.... du må ha' rigtig go' bedring og de lover jo frosten forsætte så du skal nok nå af få skudt nogle dejlige vinterbilleder... øv med aflysningen... Knus og kram

  SvarSlet
 2. Ja sygdom rammer altid på de mest ubelejlige tidspunkter.. God bedring Annette.

  SvarSlet
 3. Øv hvor ærgeligt, god bedring..;-D

  SvarSlet
 4. Øv øv. God bedring til dig.

  SvarSlet
 5. Det er altid ubelejligt at blive syg, man har så travlt med at leve livet.
  God bedring!!!

  SvarSlet
 6. Her har weekendvejret ikke været noget at skrive om. Solen viste sig ikke :-( jeg er dog alligevel glad for jeg ikke var nød til at blive under dynen. Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 7. Tak for alle jeres søde kommentarer, nu letter det endelig, og i dag tror jeg, jeg skal have en dag helt uden min seng og dyne.
  KH Anette

  SvarSlet