mandag den 16. juli 2012

Hils i Valhalla

I dag har vi i MC Sneglene mistet vores ældste medlem “Morfar”. Han var et brokkehoved, men han var elsket og vil blive savnet. Ære være hans minde.

morfar_2_11[1]

Morfar til sin 70 års fødselsdag, hvor han fik halskæden med vores snegl i sølv,
den har hængt om hans hals lige siden, Morfar blev 75 år i marts
.

“Morfar”, hvis borgerlige navn var Arne, var en rigtig biker. Han har haft flere navne, så vesten var prydet med både “Blondie”, “Pampers” og “Morfar”. Men Morfar er det navn de fleste kender ham under, og han er kendt på utroligt mange træfpladser rund i ind- og udland.

Morfar har været syg i en længere periode og har allerede været savnet længe, da det ikke var mange træf kræfterne holdt til i de sidste år.

Nu har du fået fred min ven, hils i Valhalla. Når tordenen ruller over landet ved jeg, du har startet din 3-hjulede Harley og ruller over skyerne og sender os en hilsen.

R.I.P.

3 kommentarer:

  1. Det var et smukt farvel! Hvor er det flot at være biker i så høj en alder, og stoltheden over vesten, mærkerne og den fine sølvsnegl lyser ud fra billedet. KH

    SvarSlet
  2. Ære være hans minde... R.I.P Morfar.... Rigtig godt billede af Morfar...

    SvarSlet
  3. Hvor er det fint at du sender ham en tanke på denne måde. er sikker på at han er i Valhalla og at han har det godt igen hvis han har været plaget af sygdom. Han ser vældig rar ud. Må han sove godt nu!

    SvarSlet