fredag den 2. marts 2012

Jeg skulle jo ikke …

købe bøger på det her bogudsalg.
Jeg har rigtig mange ulæste bøger i reolen, så jeg havde besluttet, at jeg ikke skulle købe bøger på vinterens bogudsalg. Jeg var ellers inviteret til før-bogudsalg tirsdag inden selve udsalget startede. Men jeg holdt mig væk og lod pengene blive i pungen.
Men … Den Lange er begyndt at tegne, og han gør det faktisk ret godt, så på vej hjem i dag, ville jeg købe nogle rigtig gode blyanter til ham – og ups, pludselig stod jeg midt i boghandlen med alle dens fristelser til nedsatte priser.
Jeg vidste det, lige så snart jeg havde sat foden indenfor – åh nej, der er jo udsalg, så var det altså for svært bare at gå ned og købe blyanter.
Det blev til 3 bøger:
Du skal turde grine af det grimme af Peter Rundle, ISBN 9788711438855   Vikingen & kameldriveren af Karen Thisted, ISBN 9788756786911   Er vi de eneste normale her? af Karen Thisted, ISBN 9788756788212
Du har ret, de virker meget ens, alle tre er det – ja, samtalebøger, kunne man vel kalde dem – mellem to mennesker, der deler erfaringer, synspunkter og livsfilosofier. Men det har jeg altså en svaghed for, det giver ligesom en god afveksling og er en lidt lettere form for biografi.
Nå ja, og så købte jeg også Ingrid Ortmanns Meditation for alle – den tror jeg, jeg kan få brug for i den kommende tid. Vi er midt i – og får de kommende måneder – en meget travl tid på arbejdet, så jeg håber lidt god meditation kan hjælpe mig igennem uden for meget stress.
Og Den Lange, ja han blev glad for sine nye kulblyanter.
Gid du må få en dejlige weekend Smiley

14 kommentarer:

 1. det kan være svært ikke at blive fristet når man går ind sådan et sted...;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke bare svært - det er umuligt. I hvert tilfælde for mig, jeg har bare en svaghed for bøger :O)

   Slet
 2. Dejlige bøger du har købt.. Jeg går slet ikke ind til boghandlerne, der ligger en hel stak ulæste bøger jeg VIL igennem før der skal købes nye.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også meningen jeg ikke skulle derind, men så var der lige det med de der blyanter, og jeg havde glemt alt om bogudsalg (slettet det fra hukommelsen), og så kunne jeg altså ikke modstå fristelsen.
   Du ved - jeg kan modstå alt, undtagen fristelser :O)
   KH Anette

   Slet
 3. Kære Annette
  Ved du godt at det er ret vanskeligt at læse de godkendelsesord, man skal skrive her hos dig, for at aflevere en kommentar..??
  Kh Inge

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inge, nej det vidste jeg ikke. Jeg er selv stødt på det andre steder, men jeg vidste ikke det var sådan her på bloggen. Det vil jeg straks forsøge at gøre noget ved

   Slet
  2. Nu har jeg forsøgt at ændre lidt, jeg håber det har hjulpet
   KH Anette

   Slet
  3. Tænkte nok du ikke vidste det, man ser dem jo ikke som ejer af en blog..
   Men de er der nu stadig, du skal ind i design, skifte til den gamle Blogger grænseflade, på hjulet i øverste højre hjørne, derefter vælge indstillinger, kommentarer, og fravælge bekræftelsesord.
   Du kan selv tjekke om det virker, ved at logge ud af din blog og lægge en kommentar.
   Kh Inge

   Slet
  4. Tusind tak Inge. Nu tror jeg, jeg har fået det rettet. Det er jo ikke forde de har gjort det nemt at finde :o)
   KH Anette

   Slet
 4. Det ser spændende ud, hvad du har købt! Jeg har også en svaghed for samtalebøger - og for biografier.
  Kære Annette, nu er ved at have styr på antallet af tilmeldte til blogtræffet og håber, din tilmelding stadig står ved magt. Vi bliver 14.
  KH og god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til at læse dem.
   Jo jeg holder stadig fast i at deltage til blogtræffet, den eneste forhindring jeg kan komme ud for, er hvis det eksploderer på arbejdet og jeg bliver nødt til at arbejde i weekenden for at kunne holde ferie op til påske. Men jeg vil så nødigt melde afbud, hvis det nu slet ikke indtræffer.
   KH Anette

   Slet
  2. Tak, Anette - jeg håber, du ikke behøver at arbejde den søndag :-) KH

   Slet
 5. Hi hi... ja svært ikke at putte billiger bøger i kurven og du kan roligt glæde dig til at læse " Er vi de eneste normale her" den er nemlig go... Go weekend herfra.. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Den glæder jeg mig også til, det er jo to markante damer! (lidt ligesom os to ha ha ha ha)
   Knus Anette

   Slet