mandag den 14. november 2011

Dejlig weekend

En dejlig weekend er slut og nu starter en ny uge.

Lørdag var der blog-træf i Hillerød, arrangeret af Madame. Det blev til et par hyggelige timer i rigtig godt selskab. Næste gang -  for det skal helt sikkert gentages - har jeg forhåbentligt mere tid, så jeg kan nå at snakke med mange flere. Så tak til Madame for arrangementet.

Vel hjemme fra Hillerød ventede kæresten, men han sad og frøs - jeg gentager frøs. Det gør min store, stærke kæreste ellers aldrig. Men han mente nok, at han var ved at få den der dødelige mandesygdom - altså var han ved at blive en lille smule forkølet. Så han skulle naturligvis tages ekstra godt af.

Søndag stod i fotografiets tegn - GodtFoto havde arrangeret workshop i Lightroom. Vi var 10 fotografer med større og mindre viden om programmet. Så de mere vidende fik lov at dele ud af deres erfaringer, og vi andre kunne suge til os af deres kundskaber.

Det er godt med fællesskaber - uanset om det handler om foto eller bloggeri - er det dejligt at være sammen med andre med samme interesse.

Nu starter en ny uge, og sikke en uge. I morgen fylder min ældste søn 18 år - tænk en gang 18 år. Og han skal naturligvis fejres, så forberedelserne er i gang til en hyggelig middag med familie og venner på lørdag. Der er kun lige et par arbejdsdage, en kursusdag og en fridag (hvis man kan kalde en knokle-rundt-og-blive-færdig-dag det), og så skal vi feste.

Må du få en dejlig uge.

8 kommentarer:

 1. Åh den stakkels mand, jeg håber så sandelig han overlever forkølelsen...det er dejligt med fællesskab og fælles interesser hvor man kan dele viden..Håber du når alt det du skal og stort tillykke med din ældste søn i dag, håber han får en dejlig dag...Knus

  SvarSlet
 2. Tillykke med din søn! Det var dejligt, du var med os i lørdags - og forhåbentlig bliver der et par blogtræf i løbet af vinteren.

  Din stakkels kæreste! Ja, mænd bliver hårdt ramt, når de bliver forkølede :O)

  Kh og en god uge til dig

  SvarSlet
 3. STORT tillykke med sønnen... tiden render bare så stærkt når vi ser på vores børn... god bedring med kæresten og god uge til jer alle... Knuzz

  SvarSlet
 4. Uh ja mandesygdomme er ikke sådan at spøge med!!
  Håber han overlever og komme gennem vinteren ;0)

  Tillykke med Sønnen i dag. Håber han får en god dag. Nu starter voksenlivet, så pøj pøj til ham.

  Og til sidst, tak for et par dejlige timer til blogtræffet. det er altid dejligt at møde nye bloggere :0)

  SvarSlet
 5. Annemarie: Ja de er hårdt ramt de mænd, nu ligger han faktisk sygemeldt :o(
  Tak, vi havde en dejlig fødselsdag og lader nu op til "fest" på lørdag.

  Madame: Tak. Jeg var også glad for at være med og glæder mig til næste gang.
  Den stakkels kæreste er stadig syg, jeg håber han bliver frisk til weekenden.

  May Britt: Tak, ja det er underligt at have SÅ store børn - jeg er jo stadig ung ;oD

  Kari: Selv tak for sidst, det var rigtig hyggeligt, håber vi ses igen. Jeg håber også kæresten overlever gerne inden weekenden, hvor vi igen skal fejre sønnen, tak for hilsenen til ham.

  KH Anette

  SvarSlet
 6. Hahaha..... stakkels din kæreste. Jeg håber at han er blevet rask igen! :lol:

  SvarSlet
 7. Uhh, mandesygdommen - den kender jeg, det er alvorligt. Han har min fulde medlidenhed, og jeg håber at han bliver passet godt. Det er det eneste der hjælper.

  Tillykke med sønnemanden, min den yngste bliver 18 næste gang. Ja, det er som om 11 måneder, og bliver en stor dag :)

  Lightroom kunne jeg godt trænge til et kursus i.
  Jeg har den sidste version, men arbejder mest i CS5. Jeg må tage mig sammen, og få det lært. Tagging skulle være meget nemmere siges der...

  SvarSlet
 8. Jens: Det håber jeg også, han kommer i aften og skulle gerne være frisk til at hjælpe mig med fødselsdag i morgen :oD

  Kim: Kæresten skal nok blive passet, han skal jo hjælpe mig ;o). Ja det er stort, når ungerne bliver "voksne". Underligt men også dejligt at have så store børn.
  Jeg tror jeg bliver rigtig glad for Lightroom, jeg har også arbejdet i Photoshop, men en ældre udgave. Det gode ved Lightroom er, at man har alle billederne åbne på een gang og nemt kan foretage en ændringer på alle billederne. Arbejdsgangen virker bare lettere, så nu må jeg i gang, al begyndelse er jo svær.

  KH Anette

  SvarSlet