fredag den 28. oktober 2011

Tidsmaskinen

En kollega sagde i sidste uge, at “hvis man ikke er et skridt foran, er man håbløst bagud”.

Jeg må – omend nødtvunget – give ham fuldstændig ret. Hold da op, hvor er der mange ting, der bliver lavet i sidste øjeblik her, og følelsen af at være håbløst bagud melder sig lidt for ofte disse dage.

Men på et enkelt punkt fik jeg indhentet tiden i går aftes – jeg er allerede klar til at vise billeder fra vores tøsetur til Istanbul, og det er først i aften!

_MG_0827

Det har så kun taget 2 måneder, ja tænk det er allerede 2 måneder siden, jeg var i Istanbul, og ja jeg lovede at vise flere billeder, og jeg lover igen, at det skal nok komme. Nu er billederne jo klar.

I dag er det hjemmearbejdsdag, så morgenen har foregået i ro og mag, med morgenmad sammen med mindste søn og sterinlys og morgenhyggefjernsyn.

Nu kalder arbejdet, som i dag består af at læse videre på min distanceuddannelse, denne gang handler det om at tale. Jeg skal læse bogen Tag ordet i din magt. En værktøjskasse for talere, skrevet af Christina Steensgaard Høyer og jeg glæder mig.

Må I alle have en dejlig fredag

4 kommentarer:

 1. Ja på nogle områder er man nødt til at være lidt foran, for ikke at være bagud..
  Jeg øver mig dagligt i ikke at stresse over bare at være nogenlunde med, hverken foran eller bagud. Men ind i mellem kikser det fuldstændig, jeg føler jeg halser bagefter og ikke rigtig når at hoppe på vognen. Så kræver det lige en kort timeout, måske bare en weekend uden alt for mange planer og et par gode nattesøvne, så hopper jeg op på vognen igen.
  Hav en rigtig god dag Anette.

  SvarSlet
 2. Det er sådan en dejlig følelse at ikke at være bagud :-) Jeg synes altid, der er et eller andet, jeg er bagud med. God fornøjelse med at vise billeder fra jeres tur!

  Glæder mig til flere billeder her på din blog. Kh

  SvarSlet
 3. Inge: Ja en timeout er nogle gange nødvendig. Jeg har tit følelsen af at jeg ønsker at tage et kæmpe syv-mile-skridt og så komme foran - men så lange ben har jeg ikke :o)

  Madame: Så er jeg altså ikke den eneste. Tak og jeg lover, der kommer flere billeder :o)

  KH Anette

  SvarSlet
 4. Et skridt frem og 2 tilbage - story of my life...altid i sidste øjeblik og altid håbløs bagud med alt - glæder mig til billederne og god fredag tilbage til dig :-)

  SvarSlet