onsdag den 8. juni 2011

Koncertpianisterne

På fællesarealet, hvor jeg bor, har vi en lille sø. Søen har sit eget andepar og så bor der et helt orkester af frøer. De holder koncert en stor del af dagen og hele natten, ikke at det forstyrrer min nattesøvn, slet ikke. Men jeg undres over, at det er ligegyldigt hvornår jeg vågner, så er koncerten i gang.

Når man nærmer sig søen bliver der helt stille, men har man tålmodighed, så sætter de gang i koncerten igen. Der skal også tålmodighed til at finde dem, først ser der kun ud til at være tomme åkandeblade, men pludselig dukker det første omrids op, og så - når øjet har fundet formen - sidder de hele vejen rundt om søen.  Det har været en lang dag, så jeg vil glæde mig til at falde i søvn til min helt egen frø-koncert om ikke så forfærdelig længe.

4 kommentarer:

 1. De er så dejlige at høre på, vi har dem også i Åmosen de er bare meget svære at finde i det store område...Men høres det kan de..Sov godt..

  Kh Annemarie

  SvarSlet
 2. Hold da op nogle super gode billeder for en stor frøelsker som mig... kvæk kvæk fra mig... hi hi..Knuzz

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne billeder, og du er heldig at have en lille sø i nærheden - det giver mange oplevelser. Dine billeder får mig til at tænke på eventyr af H.C. Andersen.
  Kh

  SvarSlet
 4. Annemarie, ja de er dejlige at høre på og også sjove at "gå på jagt" efter - med kameraet selvfølgelig.

  May Britt, kvæk kvæk til dig også, de må gerne bruges til scrap :o)

  Madame, ja jeg har både en lille sø på fællesarealet og et større sø/sump område lige uden for døren, og det er dejlige områder at færdies i med mange gode kamera-motover.

  KH Anette

  SvarSlet