søndag den 9. december 2012

Stilhed efter storm

SÅ er alle aftalerne i kalenderen afholdt, og der er blanke sider de fleste dage fremover.

Og det er tiltrængt, der har været alt for tralvt i en lang periode. Istændsættelse af de nye klublokaler har taget en del tid, og samtidig var der mange andre aftaler, der også skulle holdes. Men nu er der ro og tid igen.

To julefrokoster er afholdt. Først julefrokosten i klubben, som blev rigtig hyggelig i de nye lokaler. Der blev plads til at vi alle kunne sidde samlet og spise. Og efterfølgende var der hygge med både spil og snak.

2012Sneglejulefrokost-MadamBlå_30

2012Sneglejulefrokost-MadamBlå_64

I fredags var jeg til julefrokost på arbejdet. Det var lidt større, vi var 1100 samlet – men det lykkedes at holde nogenlunde samling på vores lille afdeling, så vi hele tiden kunne finde hinanden. Og det blev en hyggelige eftermiddag og aften.

I dag skulle dagen være brugt på en større portrætfotografering i Jyllinge, men det blev aflyst på grund af sygdom. Det var måske meget godt, vejret taget i betragtning. Så i to dage har jeg lavet absolut ingenting. Det føles godt …

Håber du har en dejlig søndag i vinterdanmark Rødt hjerte

10 kommentarer:

 1. Dejligt med en uventet fridag, jeres julefrokost ser hyggelig ud..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var dejligt med en ekstra fridag, og vi havde en rigtig hyggelig julefrokost og glæder os over at der er mere plads i de nye lokaler, så vi også har plads til gæster.
   KH Anette

   Slet
 2. Ja det var en rigtig hyggelig julefrokost i klubben og ja da vist at holde sig indendørs i dag... her er blevet scrappet og bagt... dejligt... Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var hyggeligt. Jeg planlagde egentlig også at lave lidt brændte mandler søndag, men sofaen gav bare ikke slip, så det blev ikke til noget ;0)
   KH Anette

   Slet
 3. Det er godt atlaser ingenting en gang imellem. Det har jeg brugt hele dagen på i dag. Og jeg har nydt det uden dårlig samvittighed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er godt for sjælen at lave ingenting og bare nyde.
   KH Anette

   Slet
 4. Det ligner en rigtig hyggelig julefrokost I har holdt i jeres nye flotte lokaler.
  Tror det var godt du ikke kørte til Jyllinge i dag, det har ikke været vejr at køre ud i, med mindre man virkelig skulle..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tror også det var meget heldigt, at jeg ikke skulle ud og køre. Og livsnødvendigt var det jo heller ikke, selv om portrætterne nu ikke kommer under juletræet.
   KH Anette

   Slet
 5. Det ser rigtig hyggeligt ud! Dejligt også med nogle aftalefrie dage i kalenderen. KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er både dejligt og tiltrængt, at kalenderen er næsten blank. Man kan jo altid fylde i med alt det hyggelige ;0)
   KH Anette

   Slet