onsdag den 21. november 2012

Flytning igen

Jeg er jo i træning, så jeg tager lige en tørn mere med at pakke i flyttekasser, male, sætte i stand og sætte på plads. Men heldigvis er jeg ikke ene om det denne gang.

Det er motorcykelklubben er er i gang med at flytte til nye lokaler, det er helt utroligt hvor hurtigt det kan gå, når man er mange om det – og har det sjovt samtidig.

De gamle lokaler blev pakket ned på en enkelt aften

IMG_3717IMG_3720

Det nye lokale, der er noget større, har taget nogle flere aftner at få klar, men vi er der næsten. Hele lokalet var orange – nu er det hvidt, der er sat lamer, hylder og billeder op – der er i det hele taget knoklet igennem.

Sådan så det ud undervejs

IMG_3728IMG_3731

IMG_3725

Lige om lidt er vi færdige, og så får I billeder af det færdige resultat. Men nu ved I, hvorfor der ikke har været så meget tid til blogland. De sidste par uger er to aftner om ugen gået til istandsættelse.

Jeg er lidt træt, men om ikke så længe skal vi holde et brag af en julefrokost, og så skal vi fejre alt vores hårde arbejde og feste og hygge os. 

6 kommentarer:

 1. Det bliver dejligt med nye lyse lokaler, I får nok en god fest..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, ja det bliver dejligt og jeg er sikker på vi får en god fest.
   KH Anette

   Slet
 2. Pyhhh troede lige det var dig der skulle flytte igen.. :-)
  Er sikker på I får en fed fest i de nye lokaler

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha nej, privat orker jeg ikke at flytte foreløbig, nu er jeg lige kommet helt på plads ;O)
   Vi er ihverttilfælde oplagt til fest ;O)
   KH Anette

   Slet
 3. Glæder mig så meget til at se hvor flot det er blevet og rigtig øv jeg ikke har kunne være med men så kommer jeg med symaskinen når det bliver tid til små mærker... og øj hvor skal vi feste på lørdag... jubii...

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan godt glæde dig, det er et HELT andet lokale, det er blevet SÅ godt. Og alle deltager jo med det de kan - det skal nok blive en sjov aften med symaskinen ;O)
   Ja så skal der virkelig festes igennem - husk sugerør-tilbehør ;O)
   Jeg har købt Kahlua og mælk :D
   Knus

   Slet