fredag den 13. januar 2012

Weekend

SÅ blev det weekend, efter en travl uge – eller rettere en travl arbejdsuge. Al tid efter arbejde er stort set brugt i sofaen, hovedet har været træt efter travle, men spændende dage, og har haft brug for opladning om aftenen. Og det har det fået.

Foran fjerneren og med strikketøjet i hånden – jeps, endelig efter mange år med en hæklenål, er strikkepindene nu kommet i brug igen. At hækle har jeg altid brugt til at slappe af, særligt i travle perioder, er det godt at koble af med, så fjernes tankerne fra computer og hvad der ellers kan kalde i underbevistheden.

Det krævede godt nok lidt genopfriskning med de der pinde, særligt vrang-maskerne, men efter et besøg hos Garnstudio.com’s strikkekursus, så var den der igen. I hvert tilfælde nok til at strikke glatstrikning, sådan lige op og ned – men det er også godt nok for nu.

Så det er ikke blevet til meget blog-aktivitet, men bedre sent end aldrig, skal du alligevel have et par billeder fra sidste weekend. Hvor jeg endelig kom op til Arresø og ud på den nye naturbro, som Madame har vist billeder fra flere gange.

Vejret var ikke det bedste, men det blev en dejlig tur og vinden lagde sig så meget, at jeg kunne fotografere de flotte sivstrå …

_MG_5687

        _MG_5701  _MG_5700

        _MG_5690  _MG_5689

Denne weekend har meteorologerne lovet sol og klart vejr, så der skal kameraet på arbejde igen – altså ind imellem læsning af de sidste kompendier inden eksamen på mandag. Men bare vi får sol, så skal alting nok gå …

God weekend til dig derude, jeg håber du når alle dine planer for weekenden

8 kommentarer:

 1. Sikken en ro og stemning du har fanget - du er bestemt i nuet. Og flere nødder er knækket og lysten til at genoptage strikketøjet - thumb up - sejt træk.

  SvarSlet
 2. Fede billeder du har fanget Anette, og det er et dejligt sted, vi var der på en meget kort visit i sommer.

  SvarSlet
 3. flotte billeder vi må en tur forbi, håber du får en god weekend og får nogle goder billeder..KH

  SvarSlet
 4. Design Á la Camara: Tak, det er sjovt at komme i gang med strikketøjet igen :o)

  Inge: Tak, ja det er bestemt et dejligt sted og jeg skal helt sikkert tilbage på andre årstider.

  Anne Marie: Tak, det er bestemt et besøg værd. Også god weekend til dig :o)

  KH Anette

  SvarSlet
 5. Smukke billeder og dejligt at se, at du har oplevet naturbroen! Der er smukkere om sommeren, når alt er grønt og frodigt :-)
  God weekend til dig, Anette. Kh

  SvarSlet
 6. Madame: Tak, jeg glæder mig også til at komme tilbage, når der bliver grønt. Også god weekend til dig.
  KH Anette

  SvarSlet
 7. Dejlig billeder - selvom årstiden ikke er den mest spændende er der faktisk mange fede motiver derude - håber du får en dejlig weekend ;-)

  SvarSlet
 8. Hej Bettina, ja der er motiver overalt, men tit handler om inspirationen, hvis den er der, ser man også motiverne. Mangler den er alt bare gråt.
  KH Anette

  SvarSlet