lørdag den 5. november 2011

Åh, det er lørdag!

Sikke en dejlig lyd, lyden af stilhed. Den lille kat har lagt sig på måtten ved siden af mig og er i gang med morgenvasken. Mine store drenge sover endnu. Og jeg sætter mig her og skriver - det er længe siden jeg var her sidst, alt for længe siden.

Men lige om lidt brydes stilheden, så skal den store vækkes, og vi skal sammen ud i larm, benzin, krom og lak - ud til mange mennesker - vi skal til Scandinavian Custom Show i Bella Center og se på biler og motorcykler.

Det var slet ikke planen for i dag, men min store søn er blevet svigtet af en anden forældre, og han havde sådan glædet sig. Så jeg træder til og vi får en dejlig dag sammen - det er jeg sikker på.

Svigt er noget vi får meget tid til at gå med i disse dage, og jeg prøver at samle op, lytte, støtte og være den forældre, der er til stede, der forstår. Det kræver energi, nærvær og overskud - næsten alt det jeg har på den konto.

Men i dag skal jeg tankte op sammen med min store dreng, vi skal sammen ud og erobre verden. Og han skal have sin biker-mama med ud og se på krom og kubik.

Rigtig god lørdag til jer alle - jeg kommer rundt i blog-land når duften af benzin har lagt sig.

7 kommentarer:

 1. Håber I får en rigtig dejlig dag... er selv blevet nød til at blive hjemme pga helbredet men så blir der lavet noget kreativt... og sat lidt lyskæder op.. hi hi... elsker lys her i mørket.. Knuzz

  SvarSlet
 2. Håber I får en dejlig dag med benzin i næsen og vind i håret...

  SvarSlet
 3. Det var dejligt, at du kunne træde til og være der, når den anden forælder svigtede, og det lyder som om, I har haft en god dag sammen. Men uha, svigt er slemt at opleve - vi kender det også her.
  Kh

  SvarSlet
 4. Håber I havde nogle dejlige timer i Bella Center, det var rigtigt hyggeligt at få hilst på dig..Trist når en forælder svigter, og hårdt for dig hele tiden at skulle være den der skal støtte..Håber vi kan mødes på lørdag hvis du får tid, det kunne være hyggeligt..En god søndag til dig..Knus

  SvarSlet
 5. Forældre svigt er noget skrammel.. godt at du er der for ham. :-)

  SvarSlet
 6. May Britt: Vi havde en dejlig tur og fik set en masse biler og biks. Her er der også sat lidt lys op i mørket.

  Fru Olsen: Tak, vi havde en dejlig dag, det er godt at være fælles om noget.

  Bettina: Jo det blev en skøn dag og jeg er glad for jeg også om derud.

  Madame: Trods vilkårene fik vi en dejlig dag sammen og vi hyggede os rigtig meget, det er godt med nærvær og fælles interesser.

  Annemarie: Vi havde bestemt nogle dejlige timer og det var hyggeligt at møde dig. Jeg prøver at få plads i tidsplanen på lørdag.

  KH Anette

  SvarSlet