onsdag den 17. august 2011

Søndagstur

Ja, jeg ved godt det er flere dage siden, det har været søndag. Men hvordan var det nu lige, jeg fik hverdagen til at hænge sammen inden ferien, for jeg kan slet ikke finde ind i rytmen igen.

Der er alt for lidt tid, jeg trænger til meget mere ro (ligesom i ferien), og kroppen og hovedet kan slet ikke følge med. Døgnet har simpelthen ikke timer nok længere.

Og nu kogte kartoflerne også over, fordi jeg troede jeg kunne multitaske – det man man åbenbart heller ikke mere.

Nå, men i søndags kørte vi ud på det, der skulle blive en rigtig dejlig køretur. Egentlig skulle vi bare ud af sofaen, for ikke at falde alt for dybt ned, efter en lørdag til 60 års (biker)fødselsdag med fest og farver.

Vi ville køre nordover langs Strandvejen, så vi kunne nyde vandet – men der var spærret i nordlig retning, da en masse ironman-cyklister skulle igennem deres lange cykeltur. Så  wwiiii skarpt sving i Hørsholm, vi drejer af her og kører alligevel nordpå.

Vi kom parallelt med Strandvejen helt op til Louisiana, og fik set steder, vi aldrig har været før. Og herfra fortsatte vi ad selve Strandvejen.

På parkeringspladsen ved Julebækhus, nord for Helsingør, var hele pladsen fyldt med smukke gamle biler, så vi svingede ind og gik rund og beundrede de gamle biler, de skulle vist videre til en slags orienteringsløb, så vi blev stående og så på, da de kørte videre ud i verden.

Bagefter kørte vi videre nordover, holdt en pause og stragte ben på stranden. Jeg soppede lidt, men det var kun sten, så jeg var lidt bange for at sætte mig på bagen, så det blev et kort fodbad.

Som afslutning kørte vi til Gilleleje og spiste en sen frokost hos Adamsen’s Fisk, hvor vi blev holdt med selskab af mågerne.


PS: Nej vi har ikke fået natmad, det er længe siden kartoflerne kogte over, men så blev det pludselig tid til madlavning, spisning og opvask, og først derefter kunne indlægget endelig gøres færdigt.

7 kommentarer:

 1. Kender godt det med at der er for lidt tid til at finde ro..Det er nogle dejlige billeder fra jeres tur og dejlige biler...God aften til dig..;)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle dejlige billeder fra din søndagstur! Der er så smukt langs Strandvejen. Jeg forstår heller ikke, hvor døgnets timer bliver af og kunne ønske mig et par timer mere :-)
  Kh

  SvarSlet
 3. tak spids, du er ikke alene. jeg er nu igang med anden uge efter ferien, og er helt færdig når kl. er 20.00. jeg håber at det snart normaliseres, for det er altså strengt...

  SvarSlet
 4. Ja det er ret træls når hverdagen indhenter os igen.. :-) Dejlige billeder fra jeres søndagstur.

  SvarSlet
 5. Skønne billeder af fantastiske biler - I'm in luuuuve.

  SvarSlet
 6. Hey Anette. Allerførst tak fordi du har meldt dig under fanerne som fast læser hos mig, på den måde fandt jeg så din hyggelige blog. Skønt at vi har interesse for at fotografere til fælles... Glæder mig til at følge med hos dig fremover :-)

  SvarSlet
 7. Hej alle sammen

  Igen vil jeg gøre en undtagelse og svare jer alle på een gang, for det er alligevel næsten det samme svar jeg kan give til jer alle.

  Tak for ros til billederne, og så ved jeg ikke helt om jeg skal skrive "godt" jeg ikke er ene om underskuddet - for det er jo ikke godt! Jeg håber vi alle får en masse sol i weekenden og kan få ladet depoterne op og få energien tilbage.

  Og til Bettina - selv tak, jeg glæder mig også til at følge din blog fremover og glædes over at du kigger ind her.

  Rigtig god weekend til jer alle.

  KH Anette

  SvarSlet