mandag den 6. juni 2011

Lupiner

Min egen have er en lille rækkehushave, så der er ikke så mange blomster og træer, men mindre end fem minutter fra min hoveddør har jeg alt dette ...   og jeg elsker lupiner ...
Husk, du kan se billeder i stor størrelse, hvis du klikker på dem.

7 kommentarer:

 1. Elsker også lupiner, og endelig i år har jeg haft held til at dyrke dem i egen have, men de er nu allerskønnest, der hvor de vokser naturligt :-)

  SvarSlet
 2. De er også smukke, jeg holder også meget af dem, de vokser heldigvis mange steder..Fine billeder..;-D knus

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog smukt, Anette - jeg stopper også op, når jeg møder lupiner og må bare nyde dem. Det er en af de smukkeste blomster, jeg kender. Kh

  SvarSlet
 4. Super flotte billeder og dejligt at ha naturen lige uden for sin dør... Knuz

  SvarSlet
 5. Hej med jer

  Annemarie og Madame, dejligt at se, at jeg ikke er den eneste der holder af lupiner.

  Charlotte, i vores sommerhushave havde vi MASSER af lupiner da jeg var barn, det er måske derfor jeg holder så meget af dem.

  May Britt, ja det er dejligt at have naturen så tæt på.

  KH Anette

  SvarSlet
 6. Elsker du også lupiner? Det samme her. Hele min forhave her i Grønland er et stort lupinhav i juli måned - lige nu skyder de som vanvittige. Mine er lilla og fra Island, hvor de er sået i stor stil for oprindeligt, at holde på jorden. men nu er det ved at blive en plage for dem nogle steder.
  De spreder sig som ukrudt - hér bliver det mødt med glæde.

  SvarSlet
 7. Hej Fru Olsen, ja det er en dejlig blomst. Så det vil sige, at når de er afblomstret her nede, står de i fuld blomst oppe hos dig. Men det må jo blive lidt forskudt, når I først skal af med al sneen inden spiringen kan begynde.
  KH Anette

  SvarSlet