torsdag den 27. december 2012

En anderledes jul

Så er nisserne tilbage i deres huler og julen er forbi for i år. Det har været en meget stille, men dejlig jul.

De sidste mange år har jeg holdt juleaften, med al dens planlægning og madlavning, mine forældre har overnattet hos os, og Mr. X har kunnet gå hjem, så ingen har skullet ud og køre bil.

Men i år har alt været anderledes, vi har været hos mine forældre både juleaften og 2. juledag, vi har for første gang efter skilsmissen for 14 år siden ikke holdt jul med Mr. X, og der har ikke været mænd eller kæreste med.

Kun mine forældre, mine drenge og mig – og det har været hyggeligt. Og sådan er livet fremover, Mr. X er flyttet til Roskildeegnen, og kæresten er ikke længere en del af mit liv, men det er ok, jeg har selv valgt det sådan.

Nu kommer der snart et helt nyt år, og jeg er klar - bring it on …

IMG_0177

Jeg håber, du har haft lige præcis den jul, du har ønsket dig Rødt hjerte

16 kommentarer:

 1. Der er sket meget hos dig, kan jeg fornemme.. Håber du stadig kommer i mc klubben selv om I ikke er kærester mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, du kan tro jeg kommer i mc klubben, vi kører i hver sin klub, men det er venskabsklubber, så vi ses ofte. Og kæresten og jeg har bevaret vores venskab, så vi både taler sammen og ses uden problemer. Når man sådan kommer i de samme kredse skylder man sig selv, hinanden og omgivelserne at bryde op på en måde, så alle parter kan komme godt videre og omgås hinanden - selv om det kan være lettere sagt end gjort, det har vi set masser af eksempler på. Men jeg tror på vi kan lykkes med det.
   KH Anette

   Slet
 2. Hvor er det smukt at se jeres juletræ. Dejligt at læse, at du har det godt med måden, tingene har udviklet sig på. KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame, ja min mor har altid været god til at finde nogle flotte juletræer og har alverdens pynt at hænge på, så det bliver altid flot. Ja jeg har det godt med min tilværelse og det giver ro.
   KH Anette

   Slet
 3. Her har det også været en dejlig stille og rolig jul... og ja du har bestemt fortjent lidt fred i dit liv fra Mr X... Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak May Britt, ja nu falder der endelig ro på den kant, og jeg blander mig helt uden om alle mellemværender mellem drengene og deres far, nu må de selv finde ud af tingene og hver især tage de knubs der følger med.
   KH Anette

   Slet
 4. Også en stille, og dejlig jul her hos os.
  Godt nytår Anette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt Kim, også godt nytår til dig, lad os håbe at det næste år bliver fyldt med gode billeder.
   KH Anette

   Slet
 5. Det lyder som en dejlig jul. Jeg håber, at det nye år må komme med godt til jer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne og i lige måde, jeg håber du er kommet over din sygdom.
   KH Anette

   Slet
 6. Siger man stadig at "bære julen ud"? Har du sat nisserne på pension til næste jul?

  Det er ellers et smukt træ. Hvis det kunne tåle det, ville det være en god ide at have det stående indtil Helligtrekonger, det er jo trods alt slutningen på jule-tiden. Jeg forstår på den anden side godt at man gerne vil videre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo Donald, jeg tror stadig man siger at bære julen ud. Og jeg tror også juletræet får lov at stå lidt endnu, det er min mors juletræ og hun har lidt bedre plads end jeg.
   Og det er også det med pladsen der gør at nisserne kommer lidt tidligt på pension, når det er lidt småt, er det godt at få stuerne tilbage til normaler igen.
   KH Anette

   Slet
 7. Det lyder som starten på en ny tilværelse med andre traditioner, jeg håber I får nogle gode nye nogen af slagsen og at du får lidt ro i dit liv..

  Kh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, ja det bliver en ny start med anderledes indhold, men det er godt alt sammen, og vi kan stadig alle både tale sammen og være sammen, så det skal nok gå. Jeg ser lyst på fremtiden og glæder mig til at tage hul på et nyt år.
   KH Anette

   Slet
 8. Svar
  1. Tak Dorthe, og i lige måde.
   KH Anette

   Slet