tirsdag den 14. juni 2011

Kræmmermarked

Weekendens udflugter gik både til Dragør og Kalundborg.

Søndag tog vi bilen til Dragør Forårsmarked, et af de bedre kræmmermarkeder. Dejligt varieret og med masser af boder.

Vi kørte gennem havnen, og måtte holde stille og vente på, at en hel flok ryttere blev samlet til ringridning, imens kunne jeg forevige lidt af havne-cafe-livet.


Endelig fremme ved marked, gik det op og ned af "gaderne" og se på alt mellem himmel og jord.
Ved en af de første boder faldt jeg pladask for denne dejlige farvestrålende trøje - den måtte jeg bare eje. Størrelsen passede og kæresten var også begejstret og betalte halvdelen :o)


Ikke nok med det, jeg blev også forkælet med med en ny ring.


Det blev ikke til nogen rigtige loppefund denne gang, men yngste søn fik nye badeshorts og lidt ekstra til krydderihylden blev det også til. Og selvfølgelig en hyggelig eftermiddag ...

Mandag var det mc'ernes tur til at blive luftet. Mc-klubben var inviteret til boller og kaffe hos et af vores nye medlemmer, der bor i Kalundborg. Vi mødtes 4 cykler i Roskilde og kørte ad landeveje og småveje til Kalundborg. Der blev vi mødt med det store kaffebord med nybagte boller, flere forskellige slags ost og pølse, frugt og kage - mums - og tak til May Britt.

Det blev til en tur på ca. 220 km i godt vejr og dejligt selskab. Så er man ladet op til en ny uge. En kort en af slagsen :o)

4 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige oplevelser, du har haft i pinsen! Jeg var ikke klar over, at der er loppemarkeder i Dragør - men jeg elsker den by, der er så smukt i den gamle bydel. Det er en flot trøje og ring, du har fået! Spændende hobby I har med at køre på motorcykel! Det har jeg ikke prøvet, siden jeg var teenager og havde en kæreste, der havde motorcykel :-)
  Kh

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig pinse I har haft..Jeg vil gerne til Dragør og se de gamle huse, det har jeg jo snart mulighed for...Fine ting du fik af kæresten og en dejlig lang køretur på mc'erne..;-D

  SvarSlet
 3. Altid dejligt at komme på en ordenligt kræmmermarked og dejligt at blive forkælet af kæresten... og rigtig hyggeligt at I gad komme en tur til Kalundborg og hygge et par timer med mig... Knuzz

  SvarSlet
 4. Madame: Jo der er vist Dragørmarked to gange om året. Det kommer igen den 12. august. Og ja det er en dejlig hobby at køre mc, og for os et dejligt fællesskab med andre med samme hobby.

  Annemarie: Ja jeg kiggede også langt ned ad de små gader, da vi kørte igennem ved havnen, det er absolut et sted med mange motiver for en ivrig fotograf - jeg tror også jeg skal tilbage en dag.

  May Britt: Selvfølgelig kommer vi til Kalundborg :o)

  Mere om aktiviteter i Dragør kan læses her: http://dragoerlive.dk/arrangementer.php?arrangement_id

  SvarSlet